SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, January 28, 2011

TETIBA TERINGAT KAK JEMAH...


Kan aku ada citer aku gi shopping slack ngan lingerie ni kan? Ingat tak? Ingat tak? Alaaa… tak ingat pun kasik purak2 ingat sudah la, ek?! ;P

Aku berjaya merembat slack sehelai. Harga asal RM 59.99. Tapi, ada less 30 %. So, tinggal RM 39.12 jerk! Murah2! Menyesal la ko kalau tak beli! He3… & disebabkan slack tu lah jugak aku semakin berazam nak slim cam Tiz Zaqyah! Dah tak buleh blah sebab saiz seluar cam tak disangka2 tahap kebesorannya! Takmo cakap saiz apa?! Terkejut beruks ah kak, noks..! Biarlah rasia… Hu3…

Insap betul! Terus rasa cam, ‘Takmo makan nasiklah! Takmo amik ayam dah! Nom3!!!’ Hu3…

Hokay, enough! Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian takde gunanya… Nak tak nak, ko memang kena loose some weights! Cho meng ngaaa…!!! Tsk3…

Tengah ah kak bersadis dengan keadaan fizikal ah kak yang tak berapa semenggah nih, tetiba ah kak ternampak 1 handbag. Bila tengok, terus teringat kat Kak Jemah a.k.a viruspadu tuh!


~ Sebab dia kaler pink! Kak Jemah kan pinkaholic. Sesuai tau! Hiks…




2 comments:

a t i E n a b E r n ! said...

ArELeEz :cntik laa beg tu..belikan org satu! satu pon jd laa ..ha3

ArELeEz said...

a t i E n a b E r n !,
mmg nak belikan.. tp, beg nie utk insan2 t'pilih yg cute2 jer. masalahnye, kamu xberapa cutelah! ha3.. larikksss..!!!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google