SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, January 10, 2011

& SHE'S ENGAGED OFFICIALLY..!

Lupakan sejenak kesah di dalam/luar/sebalik tabir Anugerah Juara Lagu. Bak kata Wahid (Senario) & Fafau dalam Melodi, 'Kurangkan kontroversi, Tingkatkan prestasi.' So, sebagai langkah awal nak meningkatkan prestasi memblog, meh la beramai2 mengadap blogungukecintaanku nie sebab aku nak sambung update pasal majlis pertunangan Udda & KF... Heh3...


~ Tibalah saat2 yang mendebarkan... iaitu sesi sarung2 cincin. Sebab hape ah kak kata 'mendebarkan'? Sebabnye, mase zaman ah kak bertunang dolu, time nie pun dah dag dig dug dah jantung! Rase cam ngeri2 jer sebab kite jadik tumpuan lensa camera kan... Ecewah! Ko perasan artis ke hape kan... Ha3...


~ Eh2! Muat ke tak tuh? He3...


~ Udda wif her mom-in-law to be...


~ Buleh plak budak nih lupa nak salam bakal mak mertua..! Mentang2 dah dapat cincin, dia buleh lupa2-an lak. He3... Sib baik la ada kakak ipar yang hebat lagik jelita nih jadik tukang ingatkan. Ahaks3...

Makanye dengan ini, Udda was officially engaged to KF... Hmmm... setahun tu tak lame mane pun... Jadik, harap bersabor, ye! ;P


*To be continued...

6 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

Wahh! setahun dari skrg hang kena bekerja kuat la utk majlis adik...

hehehehe!!!

wahida said...

lupa sbb neves tu...huhuhu...

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
eh2! xla.. leez xt'libat. he3..

ArELeEz said...

wahida,
maybe la.. he3..

azzey said...

Cantik baju tunang dia.

ArELeEz said...

azzey,
mahal woo.. w/out pelamin = 500 hengget! hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google