SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, January 24, 2011

KAMI 'KEMBANG' KEMBALI..! HU3...

Morning, you ols..! Blues, ek? Hiks... Dah2! Takmo blues2 dah! Buat keje ikhlas2. Ecewah! Pandai nasihat! Tapi, paku dulang paku serpih! Heh3...

Hmmm... camne hujung minggu you ols? Hectic ke so-so jer? Well... hujung minggu kami ditemani dengan makanan2... Ecewah! Statement berani matik tuh! Ha3...

Tapi betul, owh..! Sumpah, tak tipu! Hari Jumaat (malam), we ols mendating merangkap candle lite dinner kat Wana Cafe. Memula cam nak makan yang lite2 jer. Tapi, bila sampai sana, terus order yang heavy2! Hadoiiyaiii..!!!


~ My 'sayang' makan nasik putih + daging black pepper. Encik tu memang nasik sesado..! Sehari kalau tak jumpa nasik, memang buleh pitam beliau tau! Ha3...


~ Bihun goreng ni untuk aku. 1st time order bihun goreng kat Wana Cafe. Not bad la...


~ Appetizer of the day adalah keropok ikan & otak2 Gombak yang best! ;)

Tu baru hari Jumaat tuh! Hari Sabtu lagik best! Sebab balik umah mak aku. Pepagi lagik dah tayang muka kat umah mak. Ha3...

Kalau kat umah mak tu, paham2 la kan... of cos makan sesado jugak..! Nafsu makan memang di luar kawalanlah! Sib baik tengahari mak tak masak sebab we ols pegi kenduri kawen. Yang tu, laterlah ah kak story mory morning glory, ek?

So, adakah hujung minggu anda seperti hujung minggu saya? ;P

2 comments:

azzey said...

hujung minggu say dipenuhi dgn puasa sunat...sekian wassalam...:)

ArELeEz said...

azzey,
ye la.. ye la.. xbaik riak woo..! haish!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google