SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, January 20, 2011

DAH TERHANTUK, BARU TERNGADAH

Kitorang kena saman! Arrgghhh...!!!

Kena saman memang tak best, hokay..! Tak kesah la saman apa?! Sume pun tak best! Sapa kata saman itu = best memang kambing la kan... Memang nak sangat aku luku kepala lutut dia tuh! Huh! Emo tau!

Kitorang kena saman ngan Encik Polis Trafik sebab tak pakai seat belt. Ye! Memang la salah kitorang. Langgar undang2 jalan raya! Tapi, bukan itu isunya kat sini. (Ecewah! Cam nak cover line jerk kan... Hu3...) Isunya adalah nak share perasaan tak best bila kena saman. Walaupun bukan ah kak yang drive tapi, ah kak yang over nervous, hokay..! Nervous tu 1 hal! Tapi, ni siap rasa cam nak belasah dush3 jer Encik Polis Trafik tuh! Apa ada hal kan... Ko yang dah buat salah, tetiba lak nak belasah2 orang! Haish!

Hokay la... Insap la... Paling lawak, dan2 tu tak terlepas pandang seat belt dah. Dok pakai sesado! Memang insap betul! Ha3...

Kata orang, dah terhantuk, baru hegeh2 nak terngadah kan? Hai..! Manusia2... Isk3...

2 comments:

~ain said...

haaaaaa!! lepas ni kena pakai seatbelt ye.. Bahaya tau!

ArELeEz said...

~ain,
ye la.. ye la.. insap! hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google