SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, January 20, 2011

TERAPI MAKANAN

Lepas kena saman, terus lapor! Erkkk! Macam tak buleh blah jer ayat/reason nih! ;P

Disebabkan lapor, makanya teruslah mencarik makanan. Nanti kang meroyan plak! Lagik parah dari kena saman! Hu3...


~ We ols ke Medan Selera MPTI kat Padang Speedy. Nak pekena Ayam Goreng Zohrabibi ngan mee Jawa. Eh! Ada lagik! Iaitu lempeng pisang. My 'sayang' punya fav.

2 orang jer pun yang makan. Tapi, atas meja ada berpinggan2! Camno nak jawab tuh? Ha3...

Kalau korang kena saman kan, cer try gi jalan2 carik makan. Buleh ilang sekejapan wooo... masalah saman tuh! Terapi makanan kekdahnya... ;P

2 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

Tengah makan tu..parking kereta elok tak?? kang tak pepasal kena saman lagi..dan tak pepasal kena oder lagi ayam goreng zohrabibi (ehh! ape ke pelik nama tu ha??)

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
eh! parkin' baik punye..! he3..

ntah! dah nama stall tu mmg camtu. maybe nama p'asasnye kot.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google