SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, January 19, 2011

'HATI' KALER OREN???

Baru2 ni, ah kak dapat 'hati' kaler oren, noks..! Comel giler 'hati' tuh! Geram jer tengok! Sampai rasa cam nak geget jerk..! La3...

Pelik tak? Pelik tak? Kata la pelik... please3..! ;P

Actually, aku dapat 'hati' oren tu on Tuesday. Tengah dok relax2 kat opis sambil dengor lagu Itulah Sayang by Yunalis Zarai, Najwa & Liyana (lagu fav aku buat masa nih! Best, hokay..!) Hafiz datang kat aku, sambil bawak something cam envelope. Bila aku bukak, tengok2 ada 'hati' kaler orenlah..! Terus bajet dalam hati ada taman... ;D

Nape? Tak pecayakah? Haish! Wa talak tipu punye..! Itu hati aaa... betul2 orange colour maaa... Tak pecaya jugak, ek? Hmmm... takpe2... Cer scroll bawah sket.


~ Hah! Kan 'hati' kaler oren tuh..! Siap ada nama ah kak lagik, noks..! Dasat tak? Dasat tak? Ahaks3...

Saja jer nak buat lawak hari Rabu... He3... Actually, geng blogger aku yang kasik 'hati' kaler oren ni. i3na nama mayanya. Dia ada buat entry, tanya pendapat, nama apa yan sesuai untuk her new blog. Aku pun tumpang sekaki la, kasik pendapat. Tak sangka plak ada pressie2 kan... Masa i3na mintak address pun dah teruja bagai nak rak! He3... Over, hokay..! ;P

Thanks i3na..! Really like it! ;)

2 comments:

Mata Hati said...

hati kaler oren tandanya pemilik hati tu suka makan limau..
satu lagi yang menjadi penyebab hati menjadi oren adalah bilamana pemilik hati ni salah seorang die hard fans pasukan belanda..hahaha

ArELeEz said...

Mata Hati,
wah! itu macamkah? ha3..

yg bab sker makan limau tu betul la.. tp, bab belanda tu cam x jerk sbb xminat bola, owh..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google