SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 31, 2010

JOM MASAK!


~ Ini antara menu masakan terbaru aku iaitu Fried Kueteow wif Minced Meat ala Bengang. Tak agak2 kan name resepi. Ha3... Actually, name resepi tu takde kene-mengena dengan cara masakan/rase masakan, hokay..! Saje jer buh tajuk lagu Akim AF7 tuh, nak kasik different sket. He3... Plus, buh tajuk lagu kat ujung2 name resepi nie kan dah jadik trademark aku. ;D

Rupe kueteow tu memang tak semenggah tapi, rase dia not bad lah. Tak sempat nak touch up, actually. Buat untuk breakfast. Makan pun secara pantas sebab nak kejor waktu punch card. Hu3...

Resepi later, ek? ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Diarihatiku1976 said...

amboi kuew tiaw plak ek

lily lotus said...

haha..tgk tajuk ingat masak dalam keadaan bengang

ArELeEz said...

Diarihatiku1976,
aah. saje jer tukar2 selera.. he3..

ArELeEz said...

lily lotus,
he3.. xla.. trademark jer tuh..! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google