SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 3, 2010

KE ALAMANDA...

Sesi lawatan diteruskan lagik... Seperti yang dirancangkan, we ols ke Alamanda petang tuh. Susahnye nak parking kat Alamanda nih. Berpusing2 gak la kitorang mencarik parking yang kosong. Berminit2 mase terbuang. Isk3... time is gold, you know! Erkkk! Tetibe... ;P

Tempat pertama yang kitorang terjah adalah playground sebab Lip2 dah nampak. Terloncat2 dia nak main sambil jerit2, 'Nak gi taman..! Nak gi taman..!' Taman = playground ye, you ols... Jangan confuse lak. Sebab memang Lip2 panggil playground as taman.


~ Nampak tak Lip2 di sebalik cover bulat tuh? Khusyuk jer dia... Lip2 if dah jumpe taman memang tak hengat donialah! Jenuh nak ajak balik wooo... Macam2 janji manis yang kite kene sogok kat Lip2 if nak bawak dia balik. Kadang2 berjaya & kadang2 tak. Hu3...


~ Ecewah! Buleh plak budak kecik nie purak2 jadik model papan gelongsor. ;D

Sib baik la kali nie berjaya pujuk Lip2, suh stop main. So, buleh teruskan sesi lawatan. Tapi, sebelum tu, harus posing2 dolu kat Alamanda. Nak cukupkan syarat... Heh3...


~ Abang aku nan ado... Means, dia la yang jadik photographer.


~ A_bern lak jadik photographer...


~ Odah dah nguap lorrr... Alololo... ciannye lah haiii..!

Pastu, we ols ke Parkson. Window sopping jer... Then, we ols ke Carrefour lak. Kat sini baru la buleh sopping! Sekufu! Ha3...


~ Vogue da vass tak? Ahaks3...

Lame gak we ols kat Carrefour. Ye la kan... banyak family yang bersopping. Ade yang ke utara... ke selatan... timur... barat... bla3... Sampai lenguh2 kaki gaklah dibuatnye. Adeh3...

Kuar jer dari Alamanda, we ols terjah Masjid Putra lak. Nantikan pemposingan kitorang di entry seterusnye, ek! ;)


*Bersambung...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

azzey said...

tgk muka si Lip2 nie..kekadang kelako pon ade..sedih pon ade..haiii lah Lip2...

ArELeEz said...

azzey,
yg pasti & for sure, muka dia cam kene suntik botox! muahaha..

azzey said...

betul betul betul...

ArELeEz said...

azzey,
xsyak lagik! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google