SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, May 21, 2010

TUNGGUUUUUUUU........

Lame owhhh... aku tak update... Nak buat camne kan... Lappy ade 1 jer. Users ade 2. Ha.. amik! Berebutlah, ko! Hu3...

Asal nak update jer, my 'sayang' main game. Asal nak update jer, my 'sayang' main game. Asal my 'sayang' main game jer, aku nak update. He3... Tapi, nie salah 1 reason jer... Ade lagik reason lain iaitu aku adalah rajin mengemas minggu nie. Bukan nak bangga tapi, memang betul, owhhh... Sumpah! Tak tipu! Plus, ah kak pun cam kureng pecaya jer... Macam magic jer ah kak bertukar menjadik rajin! Hmmm... perubahan hormon kot..! Ha3... Tetiba salahkan hormon plak. ;P

Aku kasik priority kat main hall ngan dapur sebab 2 tempat tuh yang agak berterabur dewasa ini. Aku pun tak paham kenapa buleh jadik camtu?! Padahal, bukannye ade budak kecik pun nak sepah2kan barang! 'Budak2 besor' adolah! Heh3... Abis sume drawers rak tv aku selongkar2 & kemas balik. Baru la sejuk mata memandang. If tak, serabut nak mampus! Once black-out, nak carik torch lite pun teraba2. Huuu... Skang dah ok. Dah kemas dah. Sape sepah2kan balik, siap la... tadah jer la telinga dengor aku membebel. Aku sepahkan takpe. Diharuskan... ;D Larikkkkksssss.......!!!

Wokehlah! Adios dolu! But, aku akan buat entry secara marathon. Chaiyok2..!!! Insyaallahhh... So........ tungguuuuuuuuuuuuuu........!!! ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

10 comments:

azzey said...

Dah siap kemas kat sana.... dtg sini plak ek ... sini pon byk tpt yg blh dikemas....hu3.....

ArELeEz said...

azzey,
chaitt! lu ingat gua maid ke hape ke kan..? xkose ah kak, noks..!

azzey said...

eh ..that day bkb dh sign contract seumor idup ke ngan maid agent ?????

ArELeEz said...

azzey,
wa dush3 lu kang, ha..! maukah? hep2! hiyarrkhhh..!!

azzey said...

HU3..* WINK *...*WINK *..

ArELeEz said...

azzey,
hape kenyit2 mata?!! huh!

azzey said...

...saje..nk tunjuk...mata nagn c lens nih...hi3...

ArELeEz said...

azzey,
mane2? xnampak pun..

azzey said...

MEH SINI... !!!! Wa kasi tunjuk sama lu ..:-@..ishk ishk...

ArELeEz said...

azzey,
ha2.. wek2.. ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google