SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, May 30, 2010

HUWARRGGHHH...!!!

Badan lemah... Kepala rase berat... Urat leher rase kejang semacam. Aku rase, nie sume penangan tido sebab 2 hari coti, aku dok bantai tido secara marathon! Hari Jumaat jer tak mentido sebab ade aktiviti dari pagi sampai malam. Yang pasal aktiviti nie, later2 la aku story, ek!

Pagi nie pun aku rase cam tak fresh jer... Tido memang best! Tapi, if dah terlebih, gini la jadiknye. Hu3... Mak aku baru lepas call, ajak gi kenduri wedding kawan kakak aku. Tapi, ah kak tak larat, owhhh... My 'sayang' lak dah gi kenduri yang lagik 1. Aku request nak dok umah jer. Layanz tv & blogging. Plus, nak simpan tenaga untuk petang nie sebab petang nie abang aku ade buat kenduri sket, seklai ngan besday celebration puteri2nye.

Hape2 pun, aku akan cuba update blog, hokay! So, till now... adios! Errr... by the way, 'Huwarrgghhh...!!!' kat tajuk entry tu adalah sound effect mengantuk ye, you ols..! ;D


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

TULA MAKAN BYK SGT... KEJE KURANG..TU YG BDN LEMAH2 TU...HU3...

ArELeEz said...

azzey,
org dah try jauhkan diri dari makanan.. tp, makanan tu yg dok panggil2. tu yg org layanz gak tuh! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google