SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 4, 2010

MENUJU 'PUNCAK'... LA3...

Keesokan harinye, tibalah hari yang dinanti2kan...

Jeng3....

Convoi 3 keta. Sume pun dah ready nak 'menuju puncak!' Nak naik Gentinglah maknanye tu... He3... Saje jer pakai term 'menuju puncak', nak amik kesempatan demam AF. Hiks...

Mak aku memang penggayat orangnye. So, sepanjang perjalanan 'menuju puncak', dia tak sudah2 berzikir. Duduk plak bukannye nak bersandar. Mak aku gi pegang seat aku sambil tunduk2kan kepala. Kejap2 dia tanye, jauh lagik ke tak?! Ha3... Memandangkan mak aku dah seram sejuk semacam, so we ols pun decided to stop kat area yang cun2 sket, yang buleh nampak view la kiranye... 2 kali pit stop wooo... Amazing Race pun ade 1 pit stop jerk. Ha3...


~ Lip2 tak abis2 mengesahkan spec beliau. Isk3... geget kang, ha..!


~ View...


~ 2 cuties too cute! Alooloolooo...


~ Familia abang aku... Diorang adalah kumpulan CokPink. Coklat + Pink = CokPink. ;P


~ Bersidai di tepi jalan sambil hirup udara segar... Terbaik dari ladang... ;P


~ Peace, bebeh!


~ Enterframe lagik..! Muahaha...


~ 'Ketat' jer muka mak aku. Senyum pun cam ala2 jer... Mak cakap, walaupun sojuk tapi, dia berpeluh2! Gayat, owhhh...! He3... Cian mak aku kene 'dera' ngan anak2 + menantu2...


~ Odah bermuka bosan sebab dia takmo didukung. Kalau buleh, dia nak jalan kaki ikut sker hati dia mane nak gi. Tak agak2 budak cinonet nih! Lip2 tetap maintain... Spec tak tinggal! Ha3...


~ Aku kasik flying kiss tu... Korang 'tangkap', ek? Simpan dalam poket suar. ;P


~ Photographer tak bertauliah... Ade sesape nak hire beliau tak? Hape??? Service charge? Hmmm... f.o.c, owhhh... La3... Larikkkkksssssss.......!!!


~ Aku sker gambar nie sebab nampak cam santai jer... Plus, imej my 'sayang' tu nampak cam disuper imposekan ke gambar tersebut. Kan3??? Katalah... ;P


~ Tabik springlah kat mak sebab walaupun gayat, akhirnye... sampai gak ke puncak Genting! Cayalah..! ;)

Gambar2 nie sume gambar2 carca marba sebab aku tak tau nak differentiate dah mane 1 kat 1st pit stop, mane 1 kat 2nd pit stop?! Redah jerlah! Janji muka aku tetap ado..! Heh3...

Nantikan kemunculan we ols di puncak Genting in next entry, ek! Adios for now...


*Bersambung...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

azzey said...

photographer tu imported py taw..TERBAIK DR LADANG WOOO!!!!!!

ArELeEz said...

azzey,
aah. mmg la imported. imported from sri lanka. muahaha..

azzey said...

plzzzzzzzzzzzzzzzzz...Sri Lanka x main k...Kajang mari punya...ho3...

ArELeEz said...

azzey,
err.. kajang tu kat sri lanka kan? ;P

azzey said...

eh ! x lah....sri lanka tu yg kat lua kajang....ha3...

ArELeEz said...

azzey,
kira dekat2lah tuu.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google