SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 3, 2010

KE MASJID PUTRA LAK...

Sebelum ke Masjid Putra, aku, my 'sayang' & mak menyinggah kat jambatan dolu. Nak lepaking2 jap sambil amik2 gambar. Yang lain nan ado sebab diorang ikut jalan lain. Plus, diorang dah sampai masjid dah pun.


~ Aku nak war2kan kat seantero donia yang aku sayang mak aku... ;)


~ ;)


~ Shhh...


~ If dalam Titanic dialog dia camnie, 'You jump, I jump!' tapi, kat sini adalah 'You jump, I see...' Ha3... Kejam, owhhh...


~ Flying kiss for my mom! He3...


~ Mak & my 'sayang' lak take over.


~ Model jambatan tak hengat... Ha3...

Pastu, terkocoh2 ke Masjid Putra sebab diorang dah roger2. Sambung jadik model masjid lak. He3...


~ Akhirnye... sampai ke Masjid Putra. Ramai plak orang that day. Maybe, sebab ade karnival tu kot. Karnival hape ntah?! Tak hengat lak aku. Kitorang tak singgah pun kat karnival tuh. Just tengok sambil lalu jer. Ade jual macam2 la...


~ Gumbira sungguh Lip2...


~ Memasing dah penat, actually. Tapi, jalan2 punye pasal, abaikan jer la kepenatan tuh... Plus, bukannye selalu pun kan...


~ Alalalaaa... ciannye kat 3 'sekawan' nie... ;P


~ Lepaking2 jap sebelum ke Presint 9 untuk makan. Dah lapor balik la...


*Bersambungan lagik...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

azzey said...

Maka tertunailah sudah hajat sii faridah hanim utk ke Putrajaya...harap2 after this beliau blh tidur dgn lenanye..hu3...

ArELeEz said...

azzey,
ye la.. cian beliau.. dah lame benor mengidam nak ke putrajaya. ha3..

Elyn said...

aduh ini tempat memori kami di ijabkabul kan!!

ArELeEz said...

Elyn,
owhh.. how sweet..?! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google