SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, June 15, 2010

BREAKFAST TERINDAH BERSAMA FAMILIA...

Fuh! Berlengaslah! Baru lepas buang sawang2 kat blog aku yang semakin purple nih! He3... Lame, owhhh... tak berblogging... Tak menang tangan la, you ols... Mane nak kejor ISO la... nak gi induksi lagik... Balik induksi, sibuk mengisahkan keje2 yang menimbun kat opis lak. Arrgghhh...!!! Kusut2!!! Rase nak pitam..! @#$%$#@

Hari nie baru nak start panas enjin balik. Sebagai mukadimah, aku nak story mory morning glory pasal spending quality time wif my sweet lil family... especially my mom... Kejadian berlaku mase cuti Hari Wesak. (Amik ko! Baru skang nak update! Hu3...) Aku & adik-beradik plan nak buat something untuk our mom... yang buleh buat dia happy... & yang buleh merapatkan lagik silaturrahim antara kami... Aktiviti yang dimaksudkan adalah mengecat siling umah mak aku & makan2. Makan2 tu dah jadik acara wajib! Never say no lah kiranye! He3...


~ Pukul 8 a.m, aku & my 'sayang' dah kuar umah tau! Kategori awal la tu kan? ;P


~ Terus ke Padang Speedy sebab dah janji ngan diorang sume nak gather kat situ. Plus, kakak aku nak belanja makan nasik lemak ikan masin for breakfast. Yee haaa...!


~ Kami yang paling awal. Sementara tunggu yang lain sampai, sempat la kitorang jogging seround setengah. Jadik 'setengah' tu sebab baru jogging seround, dah semput cam nak kene astma jerk. So, amik short cut. Heh3...


~ Pagi tu, cepat lak matahari naik. Dah panas. Badan pun berlengas lepas jogging.


~ Apsal muka aku jadik camtu? Tak paham aku!


~ Poyos jer my 'sayang' nie tau! Konon2 dah abis da bomb la tuh buat muka camtu tuh! Ha3...


~ Jemput makan, you ols..! ;D


~ Wajahku ade di mane2... Ahaks3...


~ Bengang jer kakak aku sebab aku asik2 enterframe jerk! Ha3...


~ Lepas jogging, belasah makan nasik lemak ikan masin. Camne tuh??? Hu3...


~ Kategori paling lambat sampai dimenangi oleh... drum roll, please... family abang aku..! Menang tanpa bertanding diorang nih! Muahaha... Larikkkkksssssssss....!!!


~ Odah kan... skang dia sangat moody, owhhh... Dah takmo ngan sesape pun except mama dia. Ngan mak aku pun dah tak berapa nak. Dolu2, pantang ade yang sua tangan, sure dia nak mintak dukung punye! Ntah la... perubahan hormon kot! ;P

Lepas breakfast, we ols ke pasar, nak beli bahan2 untuk masak for lunch. Mase nie, mak tak tau lagik yang kitorang nak catkan siling umah mak. Surprise..! Hiks...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

10 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

Takpe lah...kali ni jogging terus makan nasi lemak.

esok lusa buleh jogging lagi..

hehehe!

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
betul3!! ha3..

azzey said...

Areleez: tak pyh le joging2 lg....mengabihkan boreh yo....dh joging....makan x ingat donia....simpan jele energy tu wat mengaji....hu3.....

ArELeEz said...

azzey,
if xmakan kang, kecik plak hati org yg belanja tu.. ;P

azzey said...

Areleez: Blah la..nk mtk blanje lg, ckp jelah.....

ArELeEz said...

azzey,
tau xpe..!

azzey said...

Areleez: Yelah yelah...order sume..nak itu nak ini....tu tu tambah2 lagi...air lebih susu ye...haha kasi manis sikit...tu ayam , daging, ikan jos...amik amik...jgn malu2...( dah kenyang bayorle sendiri)...wakaka !!!!!

ArELeEz said...

azzey,
perli nampak..! hu3..

azzey said...

Areleez : mana ada perli.... seloka jerk...he3....

ArELeEz said...

azzey,
same la tuu.. adik-beradik dia..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google