SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, May 22, 2010

A_BERN YANG SAKIT MATA

Aku & my 'sayang' bawak A_bern ke hospital sebab beliau sakit mata. Mata dia jadik cam bengkak2 pastu, merah2. Badan pun merah2 + gatal2 cam kene gigit nyamuk. Kulit dia nie sensitip sket. Tak buleh kene miang2/menatang2 gatal. Terus jer dia jadik merah2 & garu tak hengat!


~ Sila perhatikan mata kiri beliau... bengkak & merah kan? Ingatkan sakit mata tapi, doktor kata bukan. Just a lil infection. Yang merah2, gatal2 kat badan tu, doktor kata allergic. Tapi, dia tak check/tengok pun. Bile aku kata badan A_bern merah2 & gatal2, laju jer doktor tu buat conclusion kata allergic. Isk... tak paham aku ngan doktor nih. Ade ilmu makrifatkah? Hmmm...

Akhir kata... aku nak claim kat kakak aku. Ahaks3... Keji, owhhh... ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

azzey said...

Alangkah bagusnya klu aku ada ketika itu..sian my sweetheart..sob3...

Anyway tq my sis...jgn fikir sgt psl claim ...anggap sume tu jihad....byk pahalanya...hu3...

ArELeEz said...

azzey,
dia nangis woo.. syahdu kot! he3..

jihad2 gak.. tp, claim tetap on, bebeh! ha3..

azzey said...

nangis ?????? nape dia nangis ????? siannya..ni yg x buleh dgr ni.....

ArELeEz said...

azzey,
ssb org psycho dia!! hahhaaa...

azzey said...

kamu ckp pe kat dia ???

ArELeEz said...

azzey,
ade la.. biar la rasia.. ngeh2..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google