SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 3, 2010

DINNER @ PRESINT 9

Memandangkan perut memasing dah start berkeroncong balik, makanye, harus la carik kedai makan yang berdekatan. My 'sayang' yang jadik tourist guide ajak ke Presint 9 sebab kat situ ade cam food court katanye. Owhhh... tak kesah la katne pun. Janji sodap & buleh layanz.

Bese la kan... if kat food court nie, macam2 menu ado. Western, ala kampung... ko cakap jer nak makan hape?! Insyaallah ado. Aku makan burger ayam spesel jerk. Aku rase sodap lagik burger kat Taman Manik sebab burger kat situ cam tawar semacam jer... Cam something was missing, gitu. But, disebabkan lapor, ah kak ngap gaklah. Belasah jer... Gambar2 mase makan time nan ado. Memasing dah tak kose nak kuarkan camera sebab dah lapor tahap gabanz.

Tapi, pas makan, we ols ke park yang terletak betul2 kat seberang jalan jer. Kat sini, ado la posing2 maut tak maut bagai... Kat park tu ade pool & playground. Nak lepaskan gian Lip2, bawak la dia kejap ke situ... Plus, kitorang pun lepaking2 jap. Nak kasik makanan2 turun kekdahnye... He3...


~ Bile anak2 menantu mak dah jadik sengal, gini la jadiknye... Huk alloh haiii..!


~ 'Mak... tolong..! Menantu mak yang sorang nie dah semakin tak hengat donia! Dah di luar kawalan!' Owhhh... tak dapek den nak nolong dowhhh... Muahaha...


~ Hangen jer kakak aku sebab aku asik2 nak enterframe. Sampai beliau nak amik gambar berdua2-an ngan mak pun aku dok kaco daun. Ha3...


~ Eh2! Terenterframe lagik la... Sowy... tak sengaja maaa... He3...


~ 'Wassup2! Hape di atas, bebeh!' ;P


~ Alololooo... cutenye mak aku. Sportinglah..! Hiks...


~ Aku kat depan pool. Eiii..! Geram giler, sehhh..! Rase nak terjun secara tetibe jer dalam pool tuh. Isk3...


~ Purak2 candid... Heh3...


~ Generasi hebat!!! Cewah..!


~ Muka aku ade di mane2... Ahaks3...


~ Akhirnye... dapat gak kakak aku 'berdua2-an' ngan mak aku. Ermmm... tapi kan... tu cam tangan aku jer yang kat belakang tuh! Ahaks3...

Banyak kan gambar aku? Enterframe tak hengat! La3...

'Pengembaraan' kami diteruskan lagik... Kakak aku bawak kitorang ke Pasar Malam Bangi. Wah! Panjang & besor gilerlah pasar malam tuh! Macam2 ado! Tapi, aku rembat tudung jer sehelai. Kitorang tak tawaf sampai ujung pun sebab memasing dah kepenatan. Rase nak tercabut dah lutut aku nih. If lutut nie ade skru, ntah2 dah tercicir satu2 skru2 tuh. Hu3...

On the way back, kakak aku singgah Sate Kajang Haji Samuri. Nak tapau sate. Pukul 11 p.m sampai umah kakak aku. Walaupun mengantuks tahap gabanz but, aku still buleh blah makan sate. Favourite aku, owhhh... Consider as supper la konon... Heh3... Alaaa... lapor la plak tetibe bila sebut pasal sate... Hu3...

By the way, soknye kitorang nak naik Genting lak. Citer kat Genting in next entry, ek! Tungguuuuuuuuuuuu...........


*To be continued...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

8 comments:

Solehah said...

comelnya gambo2 ni..kurusnya kakak hang leez..hehe..

ArELeEz said...

Solehah,
yg comey tu aku kan? weh! aku bkn kategori kuruskah? hu3..

lily lotus said...

kahkahkah..apa keslah yang menantu sorang tu

ArELeEz said...

lily lotus,
tu la pasal! ha3..

azzey said...

Solehah:
Kakak Leez mmg kurus..da bomb lg x gitu.??? hu3..tq ek..atas penghargaan itu..ahaks..
Areleez:
Tlg lh jgnmerana & terluka dgn kenyataan Solehah itu hokay..

Elyn said...

haha sakan bergambar!!!

ArELeEz said...

azzey,
eii..! xkose mak, noks..!

ArELeEz said...

Elyn,
sekali-sekala.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google