SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, May 13, 2010

DIET LARIK!!! JOM KEJOR, JOM!

Aku lunch sorang2 semalam. Lunch kat opis jer pun. Hu3... My 'sayang' nan ado. Beliau gi bawak Udda ke Ipoh sebab Udda ade interview ngan SPA. Terkontang-kantinglah aku kesorangan... Uhuks3...

Balik keje jer terus aku meroyan. Gediks kat my 'sayang' ngadu lapor. Alasan: Makan sket jer sebab takde selera, my 'sayang' tiada di sisi lorrr... If my 'sayang' ade, mesti ah kak makan tak hengat, owhhh... (Terbaik punye alasan! Heh3...) My 'sayang' yang ensem lagik baik hati pun menuruti kehendak perut isterinye yang gediks2 itu... Owhhh... I like..! ;D

Tapau jer pun... Pastu, aku masak la sket2 cam nasik ngan telur mata.


~ Aku request kueteow goreng. Dah jadik cam lasagna plak kueteow nih (bentuk segiempat) sebab baru hegeh2 nak kuarkan dari polistyrene.


~ Telur mata + bawang goreng + kicap. Simple yet, sodap!


~ Sup ayam yang best malatops2! Tapau kat Nasa Tom Yam, City Mewah. Rase terbaik... isi kandungan pun tip top! Order semangkuk tapi, buleh makan sampai 3 orang what?!


~ Cicah pelam yang aku buat sendirik. Pelam tu 'imported' dari umah mak aku. Mak aku kata pelam putih namanye. Tengah lebat buah dia skang.

Bbrrppp...!!! Kenyang, owhhh... Sambil makan, sambil tengok Adamaya. Pastu, tukar2 channel tengok Thomas Cup lak.

Diet lariklah! Buleh kejor tak, ek? Hu3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Elyn said...

hamboiii tak terkejar camni!!

ArELeEz said...

Elyn,
tu la pasal..! letih, owhh.. hu3..

azzey said...

makan x hagak2... camno nak kejo yang dh turun 5 kilo tuh ???? silap2 naik 10 kilo blk .... amacam ????

ArELeEz said...

azzey,
bkn xhagak2.. tp, dah t'lebih hagak.. hu3.. ntah la naik ke x yg dah turun tuh?! tp, rase2 cam x kot.. cam maintain lg kot.. sbb rase cam ringan jer badan nie.. cam hot air baloon jer.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google