SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 11, 2010

MAKAN2 YANG UNPLANNED...

Hari Sabtu... aku & my 'sayang' balik umah mertua. Lepas breakfast, terus gerak ke sana. Ingatkan Awa ngan Udda balik. Tapi, tak nampak lak keta diorang kat laman. Rupe2nye, diorang tak balik. Ade chance la my 'sayang' nak bergurau-senda ngan Qistina! He3... Jijah adelah. Tapi, petang dah nak balik ke KL. Lepaking kat umah Awa semalam before headed to UTEM.

My MIL tengah masak untuk lunch. Aku tolong goreng sayur kobis ngan baby kailan jer. Yang lain2 sume my MIL yang prepare. Perkara beselah tu kan... Hiks... Tapi, aku tak makan pun sebab still kenyang. Kitorang breakfast pukul 10++ a.m maaa... ;P

Pukul 3++ p.m, my MIL, abah, Jijah & Qistina kuar. Nak anta Jijah ke stesen bas. Aku hape lagik?! Mentidolah! Heh3... Tapi, tak buleh nak tido lame2 sebab panaslah bilik tuh! Kipas berpusing tahap 5 pun cam takde effect hape2. Tak lena ah kak tido, hokay..! Bangun2 jer, aku terus selongkar dapur, tengok2 lauk atas meja sebab tetibe jer perut cam lapor2 manja, gitu..! Pastu, aku kejut my 'sayang', suh petikkan pelam, cili padi ngan limau kasturi. Aku nak wat cicah pelam. Nak cicah ikan goreng. Sementara tu, aku goreng telur mata...

Lepas Maghrib, we ols balik sebab abang aku roger2, ajak makan2 kat umah dia. Actually, mak aku & A_bern tido umah abang aku. Mak lang ngan anaknye, Wan pun ado.


~ Ade laksa, bihun sup, rambutan, epal, limau, nasik lemak & kuih putu. Makanan adalah ditapau dari pasar malam. Harap maklum. ;)


~ Odah makan tak hengat! Sampai ilang baju, ko..! Sexy, owhhh..! ;D

Makan2 sambil layanz konsert AF. Eh2! Ade AFMASUK lah! Hari tu, pengetua kata takmo AFMASUK2 nih! Hmmm... ke salah 1 cara nak masukkan Shahir balik? Ooppsss! ;P Tak kesah la... Yang penting, Adira still bertahan. AFUNDI ADIRA! Owhhh... yeahhh..!


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

8 comments:

Solehah said...

hang gi mana we harini?aku bosan thp apa dah ni.

Solehah said...

hang gi mana we harini?aku bosan thp apa dah ni.

Solehah said...

hang gi mana we harini?aku bosan thp apa dah ni.

azzey said...

wa x layan langsung AF nih..Kalau Al Kuliyyah ke, Halaqah ke, tanyalah Ustaz ke, Forum Perdana ke...boleh lagi lh...hu3...

ArELeEz said...

Solehah,
alaa.. sowy la sbb xbuleh nak b'sker ria ngan hang.. aku gi ipoh la.. ade hal sket pasal keje. lupe nak bgtau hang.

ArELeEz said...

azzey,
xbaik riak woo.. tuhan marah..

jane said...

tak minat prgram realiti

weeeeeeeee

p/s : gmbr laksa tu sedap
keh3x

ArELeEz said...

jane,
oic.. hmm.. leez pun tgk gak program realiti hape?! if talented, leez minat la..

laksa pasar mlm jer.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google