SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, May 9, 2010

INI CITER LAST WEEK, EK! HEH3...

Dimaklumkan bahawa, ini adalah citer last week. Ya ampon... sebab 'tuan tanah kedaung' skang nie tengah tamak haloba! Tamak nak 'kejor' entry. Tu yang citer last week pun kepochi nak citer. Walhal, updatenye tak semenggah pun! He3... Harap maklum. ;P

Last week pun, last weeklah kan? Gasaklah! Asalkan bukan last month, kira orait la tu kan..? Hiks...

If tak silap, hari kejadian adalah hari Sabtu lepas. After attending kenduri kawen kawan anak Cik Siah, aku bawak mak & A_bern ke Teluk Intan sebab A_bern nak beli kertas minyak & a few stationaries. Pastu, aku bawak diorang sume balik umah aku dolu. Lepaking2... sementara tunggu my 'sayang' balik. Dekat pukul 5 p.m gak my 'sayang' baru sampai umah. Mak ajak gi umah abang sebab mak windu kat Lip2 ngan Odah.


~ Odah terover syiok dapat jumpe nenek sampai kuyu2 mata, hokay..! Ha3...


~ Yang sorang nie nangis tak hengat sebab dia nak ikut we ols balik tapi, mama & papa dia purak2 tak kasik. Jenuh plak pak su kegemaran dia nak pujuk... Pak su pun ikut nangis samekah? Alooloolooo...

Tak lame pas sampai umah abang, ujan lebat wooo... Time2 tu gaklah Kak Aneem jamu keropok ikan ngan jagung rebus. Perrgghhh..! Sorga di situ..! Ahaks3...

Pas Maghrib, we ols gerak anta mak & A_bern. Eh! A_bern nan ado sebab abah dia amik, ajak kuar. Isk3... ilang ingatan lak aku. ;P Pas anta mak, aku ngan my 'sayang' kene patah balik ke umah abang sebab Lip2 kan ikut kitorang... So, kene la 'pulangkan' balik kan... Mase on the way nak anta Lip2 tuh, dia dah siap2 cakap ngan kitorang yang dia takmo balik. Nak tido umah kitorang. We ols hokay jer... Tak kesah punye..! Takutz mama ngan papa dia jer yang sawan kang! Ha3... Sib baik dah 1/2 way tu, Lip2 tertido. So, dia tak sedar la yang kitorang anta dia balik umah mama & papa dia. Cian Lip2...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Anonymous said...

..kan best klu i ade skali....windunyeee..kt mak, a-tien & lip2....kat owg yg py blog nie?????.... pon windu gak..he3..

ArELeEz said...

Anonymous,
i miss u too..! ecewah..! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google