SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 31, 2010

WALIMATUL URUS... SOLEHAH & AMIN...

Hari Khamis lepas, tengah aku sibuk2 buat keje kat opis, tetiba Hafiz bagi aku 1 envelope. Isk3... surat hape lak nih? Buat suspen jer kan... Terkocoh2 aku bukak envelope tuh.


~ Rupe2nye, kad jemputan kawen la... Solehah & Amin... Kepada yang tak tau, Solehah adalah 1 of my geng kamceng mase study kat Arau dolu merangkap seorang blogger jugak.

Memang aku dok tunggu this card sebab insyaallahhh... on 11th June 2010, aku akan ke Kedah untuk attend wedding beliau on 12th June. Gi sehari awal sebab jauh wooo... If jadik gi, means elok2 pas balik kursus from Pangkor (10th June 2010) soknye aku akan berdesup ke Kedah plak. Hebat kan ah kak??? Hiks... Hape2 pun, sumenye terpulang kepada keadaanlah. Plus, kite kan hanya merancang, Tuhan yang menentukan... Insyaallahhh...

Tapi, aku tak sempat beli baju baru. Terpaksa la pakai baju lame. Janji ikut tema (ijo/putih). Kira orait la tu kan? Hu3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

meare said...

aku insyaallah bleh p.nnt kalu hg smpi awal hg tggu la aku ek,bleh jd gathering lak kat sana,insyaallah...

azzey said...

ooo.. ijo/puti ek....ni kene cari baju baru ni...yang ada ijo/hitam....sesuai ???? hahaha...kad dh received by fax.. tp apsal lu x letak nama wa...seb baik wa glamer..& nama kita pon berdekatan jerk bunyinya.....klu x sah2 fax tu spi kat stor.. hu3....

ArELeEz said...

meare,
oraitlah tu! aku dah sampai changlun skang. tggu aku tau!

ArELeEz said...

azzey,
aah. ijo-putih katanye.. xkesah la.. janji ade ijo maa..

weh! dah buh maa.. name lu kaw2 punye wa buh, hokay!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google