SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, May 13, 2010

PRO MEMASAK..???

Walaupun ade kesah tak best pagi tadi (alaaa... yang salah tarikh appointment tuuu...) tapi, tak sia2 gak la aku coti hari nie... Sebab ade orang kasik aku award! Walaupun award tu takde kaitan pun ngan coti tapi, at least gumbira la gak kan hati aku. He3...

Tapi, bese la... award selalunye akan disertakan dengan soklan2 killer yang perlu dijawab. Takde la killer sangat pun... Kacang yo acik nak jawab... Sonang ahhh..! ;)

1) 3 Jenis Lauk-pauk yang suka dimasak

a) Sup ayam
b) Tom yam
c) Sambal udang

2) 3 Jenis Pencuci Mulut yang Paling Best Penah Buat

a) Agar2 mango sahaja. He3...

3) 3 Jenis Biskut Kegemaran Time Raya

a) Chocolate chip
b) Biskut cornflakes
3) Almond London

4) Bagi Award Ni Pada 3 Orang Rakan Anda yang Juga Rajin Memasak

a) Faizaharis
b) Rafflesia Merah
c) Last but, not least adalah Azzey merangkap kakak aku. Buleh tahan rajin gak la kot..! Ha3...


~ Award Pro Memasak. Tang 'PRO' yang tak buleh blah tuh! Kembang-kempis hidung ah kak, hokay..! Ahaks3... Hape2 pun, thankslah to Aizura sebab menyenaraikan nama aku dalam senarai penerima award nih. Tq, bebeh..! ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

wah!!!

dpt apron mcm ni, garenti semangat memasak lgi terserlah...

kannn??

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
betul3! if kaler purple, lagik syiok! hiks..

azzey said...

Tq 4 d award !!!! kalau ade lg .. jgn le segan silu nak bagi lagi..hu3...

ArELeEz said...

azzey,
u're welcome, bebeh! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google