SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, May 15, 2010

BERAKHIRNYE ADAMAYA...


~ Adamaya dah pun abis. Sib baik dapat tengok final episode dari mula sampai the end... Kind of worry gak sebab sebelum tu 2 hari berturut2 'service currently not available'... ujan... Hu3...

Maya buat pilihan bijak! Ikut kata akal. Bukan lagik kata nafsu. Adam memang layak untuk hidup bahagia wif his beloved family. So, sweet... lah! Cian gak la sket kat Lisa sebab cinta dalam diam. Tapi, hape nak buat kan..?! Si Dani paling best! Melopong, ko! Maya melepas, Jasmin pun dah takde. Serve you right, Dani! Last2, jadik sewel! Ha! Amik, ko! Sape suh kaco bini orang??? & sape suh jadik bapak yang sekadar tau buat anak tapi, tak tau nak jaga anak??? Sape suh sekeh2 anak orang??? Ade ke patut... nak ngan mak dia jer tapi, anak dia ko ade hati nak buang dalam longkang? Dol betullah..!

Ooppsss! Ya ampon..! Ah kak memang emo secara berlebihan if masuk bab si Dani nih! Tak buleh blah! Rase nak dush3 pankreas dia tuh! Huh!


~ Windu ahhh kat Mia Sara Nasuha a.k.a Amani nih... Bile la buleh tengok dia acting lagik? Kepada tuan2 direktor, sila amik Mia Sara nie untuk watak kanak2 lagik, ek! He3...


~ Comey giler, owhhh... Rase nak pinjam buat anak angkat jer... Huuu...

Pasnie, tak tau la either aku dok terpacak kat depan tv pukul 6.30 p.m/tak. Depends pada pengganti Adamaya. If best then, gua layanzlah. If tak, gua boh layanz jer... Heh3...


p/s: Jom tengok Lagenda Budak Setan, jom! ;)


*Credit to: F/b kami peminat adik mia sara @ amani


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Mia Sara Nasuha tu anak si Adam yang betol kah ??? Mesra jerk ngan 'papa' dia dlm ADAMAYA...

ArELeEz said...

azzey,
xlah.. bkn anak sein a.k.a adam. anak org bese jer.. tp, bnyk wat commercial woo.. kayo budak tuh!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google