SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 25, 2010

MENGHITUNG HARI...

'Menghitung hari...
Detik demi detik...
La3...'


~ Syahdu, owhhh... Sebab aku tengah menghitung hari nie... Plus-minus, tinggal lebih kureng seminggu jer lagik aku nak jadik 'orang pulau'. If jadik 'orang pulau' ngan my 'sayang', aku buleh blah la lagik kan... Sure best punye! & aku musti menghitung hari sebab excited nak gi jer... He3... Tapi, yang nie aku jadik 'orang pulau' lonely, owhhh... Actually, Geng Ting Tong pun join aku sekali... jadik 'orang pulau'. Hape yang aku maksudkan adalah, I've to be separated wif my 'sayang' for almost 9 days lorrr... Sangat tak sker..! Rase nak menjerit sampai dinding opis nie terbelah lapan!!! Hu3...

2-10 Jun 2010... aku kene attend Kursus Induksi Umum. Kursus = jadik 'orang pulau' sebab venue adalah di Pangkor Island = tak best & tak sker!!!

Tak sker, tak sker pun, hape 'diorang' pedulik?!! Bukannye 'diorang' tetiba buleh kata, 'Owhhh... Puan Areleez tak gi pun takpe... Buleh jer... Sebab kasehan kat Encik Suami, kene tinggal. Nanti we ols kasik confirm jawatan tanpa kompromi, ek!' Chaittt! Ko sape nak dapat keistimewaan camtu kan?! Sila sedarkan diri, ye Puan Areleez. Uhuks3...

Pssttt2! Korang sker tak gi kursus? Huuu...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

10 comments:

azzey said...

hulala..i love courses..
..hek eleh....br nk gi Induksi..org awal2 lg dah fillup sume, tgu nak confirm jerk...So nt klu i confirm dolu jgn jelouse hokay...ha3...

ArELeEz said...

azzey,
ye la.. u love la.. but, i don't! sob3..

ek ellehh..! b'lagaks la lu! nie induksi umum maa.. yg khusus dah gi lapanploh kali! ade gua heran..?? huh!

ravishingpeacock said...

smggu knpem rs cm stahun huhu

ArELeEz said...

ravishingpeacock,
tau xpe..! uhuks3..

azzey said...

...yes i love it !!!!.. leh mengembangkan bakat yg ada......ha3....

hek eleh..org advance la...dua2 dh pegi...tgu nk confirm jerk nih...ishk ishk..

ArELeEz said...

azzey,
chaitt! baik kembangkan hidung ke.. badan ke.. baru la buleh blah! ha3..

whateverrr..!

Solehah said...

leez, kesiannya jd org pulau..huhu

azzey said...

..hahaaha....

jelousla tuh....hu3.....

Kata g Kedah on 11th...so jadi ke ???? Course abis 10th... ?????

ArELeEz said...

Solehah,
tu la psl! uhuks3..

ArELeEz said...

azzey,
xkose ah kak nak m'jeles, noks..!

insyaallahh.. jadik.. 10 hb tu check out. 11 hb gi kedah. kira ok la tu. heh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google