SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, May 23, 2010

BALIK KAMPUNG... OWHHH... BALIK KAMPUNG... LA3...

'Owhhh... balik kampung...
Owhhh... balik kampung...
Owhhh... balik kampung...
Hati girang...
La3...'

Ecewah! Siap buat intro nyanyi2 lagik, ko! Ahaks3... Kemain hati girang bile nak balik kampung! Bermunge2 jer hati nih! He3... Macam la jarang balik kampung kan... Plus, sekangkang kera jer pun... Pejam celik, pejam celik... dah sampai kat laman umah mak. Excited jer lebih..! ;P


~ We ols balik kampung nie on Saturday. Dalam pukul 8++ a.m dah gerak. Ujan, owhhh... Tapi, tak lebat sangat la... Masih buleh drift nih... La3... Larikkkkssss...!!!


~ Abaikan muka ah kak yang pucat-lesi tu, ek! Tak kose nak calit make up! Perubahan hormon jugak kot nih..! Ha3... Tak abis2 salahkan hormon! Chaittt!

Sekejapan jer dah sampai umah mak. Owhhh... heaven, babe..! Bukak jer pintu keta, dah cium bau masakan mak. Mesti mak tengah prepare breakfast. Owhhh... yeahhh..! ;D

Hape lagik?!! Serang la meja makan! Ha3...


~ Ade cekodok kentang yang marvellous nih. Aku request kat mak & mak pun masakkan. Terharu nih..! Sob3...


~ Nasik goreng pun ado...


~ My fav dish ever... sambal telur hancus. Buat cicah cekodok. Perrgghhh..!

Actually, balik kampung nie bukan balik kampung hulla hup sesado... But, ade tugasan sket la... My 'sayang' & abang aku nak tolong repairkan bumbung umah nenek. Bumbung kat area bilik air jer. So, secara sap2 soinye... by tengahari dah siap!


~ Lunch pun kat umah mak. Mak masak nasik jer. Lauk2 sume abang ngan Kak Aneem tapau dari gerai makan berdekatan. Makan ramai2, syiok wooo... Nie if kakak aku baca entry nie, musti beliau menjeles lagik nih sebab tak dapat join! Muahaha...

Sampai malam gak la lepaking kat umah mak. Pukul 9.30 p.m balik umah. Sambung tengok AF8. Final, owhhh...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

azzey said...

Asyik request & order jerk..nie yg x aci nih...yang den ni sape nak layan....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

ArELeEz said...

azzey,
muahaha.. kah3.. guh gah.. guh gah.. kui3.. ahaks3.. err.. ya ampon.. ;P

azzey said...

cait !!!!!!

ArELeEz said...

azzey,
nak tambah lagik.. heh3.. kih3... ;P

azzey said...

waaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!

ArELeEz said...

azzey,
alooloolooo... ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google