SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, May 2, 2010

LUNCH TIME..!

Owhhh... yeahhh..! Bab makan2 memang ah kak no. 1, ko..! Hiks... Tekak jer tak sihat sebab batuk2 & pening kepala but, 'tangki' aku sihat walafiat. Asik lapor tak hengat jer... Tapi kan... baru2 nie kan... aku timbang berat kan... turun lagik, ko! I'd lost 2 kg! Wow! Terbaiklah..! Aku tak diet secara drastik. Aku just skip dinner & minum plenty of plain water. Cewah..! Tetibe bagi tips lak! Baru turun sket dah over! Ade hati nak jadik dietician. Ha3...

Sambung baliklah citer kat Kajang. Menu lunch yang kakak aku hidangkan memang terbaiklah..! Walaupun most of it semestinye ditapau dari kedai makan berdekatan but, ade gak la yang dia masak iaitu ikan kembung goreng cicah air asam. Perrgghhh..! It's finger licking good, bebeh! ;)


~ Pastu, ade plak ayam masak kicap. Lagiklah heaven tak hengat! La3...


~ Time makan pun kene sawan camera. Muahaha...


~ Abang ngan Kak Aneem, feeling2 pengantin baru la pulok! Tak buleh blah! Kah3...


~ A picture can explain thousands stories... Hmmm... sape buleh teka, hapekah yang nak distorykan oleh my 'sayang' tuh? He3...

Bbrrppp...! Kenyang ah... Mentido best nih! Ahaks3... Bagus betul la kan? Pas makan, mentido. Hebat2... Cara terbaik menternak badan. Heh3... Tapi, tak la... I kan pompuan Melayu terakhir... solehah lagik, ko..! Rehat2 jap, pastu semayanglah. Tak buleh mentido sebab petang tu nak ke Putrajaya. Cian kat Kak Aneem & abang aku sebab tak penah sampai situ lagik. Owhhh... sadis2... ;P


*Pssttt2! Bola dah abis. Buleh la aku layanz AIM live dengan aman. ;)

*Bersambungan...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

11 comments:

azzey said...

sis...terima kasih yag terhamat sgtttttt atas pujian ttg mkn tu ek..nt silalah dtg lg..& bwk2 le makanan sendirik...he3....

ArELeEz said...

azzey,
alaaa.. gua puji purak2 tu.. ha3..

chait! ade ke patut, tetamu disuhnye tapau makanan sendirik?! imposible..

azzey said...

purak2 pon x d hal..jnji satu donia taw...tu yg penting..ha3..
..okay ape..bwk makanan sendirik..anggaple mcm port luck party...

ArELeEz said...

azzey,
sker hati mu lah! ;P

owhh.. ke-de-......... nye lah hai..! huu..

azzey said...

kede ... x ke de...janji .. bahagia...ha3..

ArELeEz said...

azzey,
chaitt!

azzey said...

ha3....ha....

ArELeEz said...

azzey,
huh!

Anonymous said...

:P....

Anonymous said...

:P....

ArELeEz said...

Anonymous,
grrr..!!! makan budok!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google