SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, May 12, 2010

RATU HATIKU...

Sempena Hari Ibu, we ols buat sambutan untuk bonda tersayang. Actually, nie sume plan abang aku & Kak Aneem. Ade la abang aku roger2 aku malam Ahad tu. Tapi, aku ingat dia main2 sebab dia cam tak serius pun. Plus, abang aku just jemput makan2 jer kat umah beliau. & plus lagik, ade la kitorang nak celebrate secara meriah but, not on 9th May la sebab tak cukup kuorum lak anak-menantu mak aku. Tup2, ade sambutan Mother's Day sekali. Ah kak orait jer... ;)


~ Selamat Hari Ibu... to my beloved mak... Sponsored by abang aku gak.


~ Mak yang agak terkezut hari tu. Surprise..!


~ Lip2 yang tengah moody sebab baru bangun tido. Masam jer muka dia...


~ Dapat pressie, owhhh...


~ Munge yang kat tangan mak aku tu munge ori. Specially dedicated to mak from abang aku. Pink rose lagik..!


~ Perut dah lapor giler! So, kite makan dolu..! Menu simple jer but, sodaplah! Ade nasik putih, tom yam ayam, ikan goreng, ikan masin goreng, sambal kicap ngan kerabu.

Lepas makan, sambung makan kek lak. Means, that day adalah hari makan sampai lebam la... Aku rase cam dah tak buleh bangun dah. Rase berat semacam jer... Berat..??? Owhhh... tidakkkkk.....!!! Hu3...


~ Lip2 pun nak amik gambar ngan munge gak, owhhh...


~ Dua2 pun serius jer muka...


~ Mak cik yang sorang nie kaki berangan..! Tu dia dok berangan feeling2 jadik cam Adira AF8 la tuh! Rambut pun dia gi sepit kat tengah2. Alaaa... cam Adira dalam Diari AF tuuu... ;P


~ Tak paham... Tak paham... Ha3...


~ Humang aihh..! Perut tuh! Tak semenggah! Muahaha... Larikkksssss.....!!!


~ Abang aku lak sawan camera. Ha3...


~ Ha! Amik ko! Muka beliau lagik! Adeh3...

Before gi umah abang, aku dah call my MIL untuk wish 'Happy Mother's Day'. Mase aku tanye my MIL, hari nie hari hape... buleh plak my MIL kata, ntah... hari hape, ye? Ha3... Hape2 pun, i love both of themlah, mak & my MIL.

Last but, not least, aku nak wish Selamat Hari Ibu untuk mak aku yang tercinta & my MIL yang dihormati. Mmuahhssz... ;)


*Sure kakak aku menjeles lagik baca entry nih. Ya, ampon... He3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

azzey said...

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Np celebrate awal sgtttttttt!!!!!! X nak balik lah mcm nie...merajuk ah!!!

azzey said...

...cun nye anak dare i tuh...Makin besar makin menarik..makin besar makin d bomb gitu...hik3..

ArELeEz said...

azzey,
alaaa.. nanti celebrate lg maa..

don't merajuk2lah. sbb nampak 'ba wau ro wau kaf' la.. ha3..

ArELeEz said...

azzey,
masuk bakul, angkat sendirik! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google