SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 30, 2011

TERLAMPAU BETULLAH!!!

Cer layan video clip kat bawah nie jap...

~ Nama Artis: Prema Yin. Kalau tak silap aku, penah menang program pertandingan nyanyian realiti kat NTV7, Who Will Win? Pelakon lelaki tu of cos korang kenal kan... Jejaka hot dalam Asmara & Asmara 2, si Shahs Jaszle. Pengarah video clip nie adalah Gambit Saifullah & Umair Mohamed. 

Komen Gambit Saifullah begini:-
Utk memendekkan cerita,i x kan comment benda yg x berkaitan dgn MV ni. gejala2 sosial kat luar sana ke, rasuah, politik yg melanda ke, penonton2 yg hipokrit ke….i will not comment on that. just purely about shooting this video, thats it.
i will start.
mmg byk yg I kurang puas hati bila shoot this MV, energy level performance, my tight shot, wardrobe, makeup & etc but mmg last min & everybody EVERYBODY really works hard for it & i appreciate. Tapi semua ni adalah production problem dan u all x perlu tau. Mmg kualiti boleh lebih better, tapi Dgn masa as a main factor dari masa shoot till editing & juga masalah lain, we will try better next time. Everybody tried their best & i really appreciate that.
The Storyline.
cerita dia mudah, pasangan suami isteri yg pada mulanya kita establish seperti ada masalah keluarga-nak divorce ke, x brapa nak ckp with each other ke. tapi sebenarnya mereka hanya bermain ego diantara satu sama lain. Jual mahal etc. Itu adalah cara pasangan ini bermain cinta antara mereka, Green screen adalah bayangan mimpi perempuan itu.
This is a short story for u, i malas nak explain panjang2.
Soalan saya,
saya nak tau, apa salahnya video yg ditunjuk kasih sayang suami isteri ni, bukannya ada adegan cium ke, raba2 ke etc…. yg korang nak jadi isu sgt. x de niat saya nak buat kontroversi. Hanya nak paparkan mainnan ego kasih sayang mereka. Tak brapa nak jadi tu productions problem, korang x perlu nak masuk campur.
Isunya sebab ade Shahz Jaszle? Gambit Saifullah direct? pasal tu? x de pon cium2, raba2…. knapa crita anu dlm botol ade pasangan Gay main dlm scene ok plak? nampak anu dlm botol ok plak? cerita isteri&…. ade adegan sekian ok plak? mereka hanya memaparkan lakonan cerita. Sama juga saya, bukannya ade kissing ke, raba ke….
please explain.
*Credit to: beautifulnara


Tapi bagi aku, memang terlampau betullah!!! Korang rase camne?


4 comments:

dwaty said...

mak aii... makn berani la industri sekarg ni... pastu pelakon dia asmara plak tu...

Redbloodsnow said...

mmg tak patut lah dorg buat VC begini. malu tgk :(

ArELeEz said...

dwaty,
tau xpe..! mmg asmara betul! hu3..

ArELeEz said...

Redbloodsnow,
tu la.. nakkan publisiti murahan agaknye.. isk3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google