SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, May 11, 2011

BERENANG2 DI TEPIAN...

Disebabkan kuchiwa sebab tak dapat nak naik mende alah yang macam bot kayuh ngan kakimu sendirik tuh makanya, my 'sayang' pun bawaklah wifey kesayangan dia nih ke 1 taman yang ada pool kat presint berapa ntah?! Konon2 nak pujuk hatiku yang sentap tu la kan... Ngeh3...

Tapi, still sentap jugak sebab tak buleh mandi pool. Baju spare tak bawak. Lip2 ngan Odah jer yang berkubang sebab diorang memang ada bawak baju spare. A_bern siap merunsing2 lagik, jeles tahap gaban tengok Lip2 & Odah mandi. Gediks plak ajak aku gi beli baju. Masalahnya, 1 kedai baju pun aku tak nampak kat situ! Sentap makcik tu, hokay..! Last2, melepek jer kat bawah gazebo, melayan perasaan. Alooloolooo... ;P

~ Suami isteri yang bahagia... Ecewah! Ayat terlampau betul! Ha3... Eh2! Apsal skang ah kak sker guna perkataan 'terlampau' & 'melampau', ek? Sket2... terlampau... Sket2... melampau... Haish! Musykil betul! ;P














~ Nak jugak membasahkan badan, lepas gian! Ha3...


~ A_bern yang konon2 nak buat split. Tapi, haub... Ha3...

~ 'Basah2nya rambutmu... Sebasah asmara kita... La3...' Ecewah! ;P

~ Ghalit bebudak 2 orang tuh.



Kat situ ada 2 pools, actually. Yang bebudak mandi tu memang public abis la sebab kat luar2 jer. Tepi jalan raya plak tuh. 1 lagik kat dalam bangunan. Yang tu kalau nak mandi, kena pakai bikini/burqini untuk wanita & swimming trunk untuk lelaki. Pool lelaki ngan pompuan diseparatekan la... 

Gym pun ado jugak. Macam2 lah ado! Kira seperti sports centre gitu..! Kat sebelah pool yang kat luar tu ada playground. Bukan setakat Lip2 ngan Odah jer yang main kat situ. Tapi, Mak Lang & aku pun gediks mentry jugak. Ha3... Bulat2 jer mata pak guard tengok kitorang buat pelbagai aksi main kat playground. Ha3... Larikksss...!!! ;P


Baru nak rest kat gazebo, Kak Aneem dah roger2 abang aku. 

Hah?!! Apa..??? Ke MINDEF??! 

Jeng3...

4 comments:

Fitri Senin said...

ala..kt depan pool public tu ada tmpt makan kan..kamu makan di situ..akak nampak..

ArELeEz said...

Fitri Senin,
eh2! bila, ek? mmg la kat depan tu ade food court. tp, penah makan situ 2 kali kot. yg latest nie xde plak makan situ. hmm..

azzey said...

pegi le tmn tasik perdana nak main yg kayuh2 tu. 3 hengget je....:)

ArELeEz said...

azzey,
ye ke? tp, jauh kot.. hari tu mana sempat.. hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google