SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 10, 2011

USTAJAH CINONET YANG VOGUE DA VASS!!!

 Sesat-barat jugaklah nak mencarik bangunan JPA nih tau! Bukan sesat-barat apa sangat... Tapi, my 'sayang' silap masuk jalan. Kesilapan teknikal di situ... ;P

 Abang aku temankan Kak Aneem masuk opis JPA. We ols lak bersker-ria kat taman lanskap yang ada air pancut kat situ. La3...

~ A_bern yang poyos! Bajet Adira AF la tuh! Haish!






















~ Air pancut ada 1 jer pun... Macam tak semenggah jer sebab takde formasi. Bese2 sangat la... Tapi, tu pun dah buat Lip2 & Cik Odah terbeliak2 bijik mata kekaguman! Ha3...

















~  Seumpama sebuah keluarga bahagia... Ecewah! ;P






















~ Lip2 tak lepas langsung clutch pink dia tuh! Yang Odah plak, tak abis2 nak menari2 lagu Jet2 Semut.  Tapi, tarian Odah nie unik sket. Bila kita nyanyi sambil cubit2 tangan, 'Jet2 semut... Sapa sakit naik atas... La3...' Automatic Odah angkat tangan macam dalam gambar tuh & cakap, 'Ana2...' (Ana = sana). Sooo... sweetlah! ;)






















~ Terbaik lah Mak Lang senyum..! He3...






















~ Bebudak nie dah start membosan... Tapi, still bersemangat nak berposing. Ha3...






















~ Aku pakai shawl baru..! Bukan beli tapi, free wooo... Cilok A_bern punya shawl. Tapi, lepas tu kena return balik. Tuan tanah kedaung tak kasik amik terus. Jenuh ah kak buat muka seposen tapi, tak laku2. Tsk3... Takpe2... Ada lori, ada bas...






















~ 'Underneath pokok kelapak, I will wait for you... La3...' Ha3...

















~ 2 orang kanak2 Ribena..! Ho3!!! ;P






















~ Zuan, cousin aku a.k.a anak Mak Lang. 






















~ & diakhiri dengan ustajah cinonet nih! Ustajah Cik Odah yang vogue da vass!!! Ahaks3...

Ustajah tu pesan, 'Jangan tinggal solat!' Tu yang tangan dia jadik macam tu. ;P

Lepas bersker-ria, terus perut rasa lapor! Macam magic! Secara pantas we ols terjah cafe kat situ. Aku makan bihun Singapore ngan ayam paprik. Hmmm... not bad la... Sodap gak la... 

Dah siap breakfast. Tapi, Kak Aneem masih takde khabar berita. Hu3...

2 comments:

azzey said...

abern mmg terbaekkkkkkkk lah posing..:D

ArELeEz said...

azzey,
puji la.. anak sendirik kata ko..! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google