SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 30, 2011

TAHNIAH SALMA-ERRA!

Tengok Final Mentor 5 tak malam tadi? Ah kak tengok. Tapi, tengok tak focus sangat sebab gigih melayan Lip2 yang kejap2 suh baca2 kan citer dongeng... kejap2 suh tulis2kan A, B, C... kejap2 ajak menyanyi2... Plus, bukannya selalu pun jumpa Lip2. Layankan jer la...

Lip2 sorang jer ada kat umah mak malam tadi. Mama, papa dia & Odah dah balik umah. Petang semalam, we ols (termasuk mak, Mak Yang, abang & family) ke spital. Kononnya nak menziarah Nenek Busu (adik ipar arwah atuk aku) yang katanya masuk wad sebab komplikasi kencing manis. Tapi, nurse kata dia dah balik.

Dah alang2 keluar tu, we ols pun berjalan2lah kat Teluk Intan. Bila time balik, Lip2 takmo balik ikut mama & papa dia. Dia nak follow kitorang balik umah mak. Mak aku bese la kan... memang tak tahan tengok cucu dia menangis2 sendu. So, angkut la Lip2 jugak...

Begitulah kesahnya... ;)

~ Eh! Congratslah kat Salma ngan mentornya, Erra Fazira sebab menang besor malam tadi. Suara Salma memang marvellouslah! Kalau kena gayanya, aku rasa Salma buleh pegi jauh macam Tok Ti. Jangan sexy-mexy sangat dah la...

Shiha ngan Iqa pun ok jugak malam tadi. Tapi, dah bukan rejeki diorang kan... Rejeki memihak kepada Salma. Pasrah jer lah... 

Mentor 5 dah tau dah sapa juara?! AF 9 tak abis2 lagik. Errr... sapa keluar last week, ek? Aku tak tengok la... Cer citer... Cer citer... ;P


*Credit to: beautifulnara

2 comments:

cheqna said...

cheqna tak tengok pun malam tadi..dan layan salma nyanyi lagu omputih je..
tak layan sangat r mentor ke af ke...
happy sokmolah =)

ArELeEz said...

cheqna,
oic.. leez layan la jugak.. masa bujang dolu mmg layan abis program2 macam nie. bila dah tukar status, dah slowdown sket la..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google