SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 10, 2011

HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH

Malam tadi, aku layan citer Juvana. Tapi, macam tak best la plak. So, tengok secara suam2 kuku jer. Tak focus sangat la...

My 'sayang' pun dah naik boring jugak. Channel lain pun takde citer best. My 'sayang' pun pasang la DVD yang beliau baru beli. Filem Shooter. Nampak macam ganas! Pasal penembak yang asik la nak menembak orang jer kejenya. Sket2 nak tembak... Kang 5 minit kemudian nak tembak lagik. Merunsing ah kak, hokay..! Jalan citer giler lembab! Harap bunyik senapang jer pang3!!! Wah! Dasat sound effect senapang ah kak kan? Ha3...

Ada la dalam 15 minit layan citer tuh. Lepas tu, aku suh my 'sayang' tukar DVD lain. Layan Hantu Kak Limah Balik Rumah lagik bagus kot. He3...






















~ Aku tak penah tengok lagik citer nie, hokay..! So, macam berkobar2 la sket nak tengok kan... Ketinggalan zaman betullah! Heh3...

Bese2 jer pun citernya... Takde la tip top sangat pun... Ingatkan buleh la gelak2 macam David Teoh kata, 'Anda pasti tergelak sampai pecah bumbung!' Hmmm... Aku gelak sket2 jer... Aku lebih sker karakter dalam filem tu dari keseluruhan jalan citer.






















~ Tapi, masa Kak Limah yang berwajah scary muncul, ngeri2 jugak. Seram2 jugak bulu tengkuk kan... Cer bayangkan kalau jiran korang berpenampilan macam Kak Limah nih. Hah! Apa korang nak buat? Ngeeeeeeeee................!!!

*Credit to: hantukaklimah & edtv-zahidizakariya

4 comments:

Fitri Senin said...

adik..cite k.limah ni kelakar la..cuba tgk 5 kali..confirm gelak berdekah-dekah

ArELeEz said...

Fitri Senin,
hmm.. len org, len persepsi kot.. sbb rase cam bese2 jer. lawak lagik citer adnan sem-it.

azzey said...

HKLBR ni best lah..

ArELeEz said...

azzey,
bese2 jerlah! & lembab jugak la..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google