SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, May 5, 2011

KASUT BARU MAK KITA... ;P

Baru2 nie, aku menyopping lagik dengan Ros. Balik keje terus gi 'ukur diameter' Giant. He3... Walaupun masa tu Giant tengah blackout tapi, we ols tetap gigih nak menyopping! Pompuan kata ko..! Ha3...

Actually, memang dah ada notis pasal blackout tu. Even opis aku pun katanya mungkin akan terjejas jugak bekalan elektrik. Tapi, sampai ke petang, elok jer opis kitorang. Takde la bergulap. Tetiba Giant lak yang blackout. Hmmm...

Sekejapan jer la... Tak sampai 10 minit pun... dah terang-benderang balik. We ols bukan nak beli barang2 dalam Giant. Tapi, menyinggah kat Vern's, mencarik2 kasut, kot2 ada yang berkenan. Belek2 punya belek, last2 aku tak beli pun kasut untuk aku sebab macam kureng berkenan di situ... Tukar plan, aku belikan kasut untuk mak.






















~ Kasut lama mak yang lebih kureng spesis nie dah 'arwah'. Tinggal wedges ngan flat sandle jer. Wedges tu tinggi jugak. Macam tak sesuai kalau nak gi mengaji/jalan jauh2. Yang kat atas nie much better rasanya.

Santek tak kasut baru mak kita? ;)


2 comments:

myamyza said...

oh baiknye beli kasot kat mak..
salam kenal ye
http://mummymyza.blogspot.com
i poloooo

ArELeEz said...

myamyza,
alaa.. ape la sgt sepasang kasut dgn pengorbanan seorg mak kan.. ;)

salam kenal.. ;)

ok. i follow u too..! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google