SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 24, 2011

BREAKFAST PUN BULEH, MINUM PETANG PUN BULEH JUGAK

~ Ini menu breakfast kami beberapa hari lepas. 1 set cekodok sayur bersama 1 mangkuk asam pedas telur rebus, add-on 2 mug teh panas. Wah! Seperti fastfood la plak kan... Hiks...

Actually, menu kat atas tu buleh jugak dihidangkan time minum petang. Makan panas2. Perrgghhh..! Heaven giler menikmati sambil layan Nora Elena! Ha3...

Eh! Tapi, aku tak layan Nora Elena sebab pertama macam tak berapa best jer. Sebab ke-2 adalah kerana adanya Zul Arifin (betul ke nama dia cam gini? Alaaa... boyfren Abby Abadi tuh. Errr... belasah la, ek!). Tak minatlah tengok dia berlakon. Macam something wrong somewhere jer...

Errr... korang tengok ke?

6 comments:

wahida said...

tgk gak la sbb ada aeron aziz...romantik wooo...hehe...

ko buat aku lapar je la...

Ms.Lilies said...

tengok2 gtu je...tayang sejam...tp tgk adalah bbrp minit je..hahaha

ArELeEz said...

wahida,
oo.. ade aaron aziz, ek? xperasan lak. hmm.. ensem gak mamat tuh kan? ;P

lapor? ape lagik?! makan lorr.. heh3..

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
ok la tuh! leez xde tgk dah. lagik dasat! ha3..

~ain said...

tak suka laaa tengok nora elena sbb lawa sgt pelakon dia.. mcm tak logik lak ada org lawa macam gitu.. boleh? hahahha

ArELeEz said...

~ain,
ct saleha tu, ek? hmm.. tp lawa lagik fazura! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google