SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 16, 2011

ROJAK AYAM YANG AKHIRNYA MENDAPAT JUGAK. LA3...

Nak dijadikkan citer, Kak Aneem still tak tau lagik posting kat mana?! Alasan yang orang MINDEF kasik adalah bos besau diorang takde. So, keputusan tak buleh dibuat. Hadoi la... Kenapa macam tu plak? Bukan ke tarikh lapor diri sume diorang yang setkan. So, mende2 camnie tak sepatutnya berlaku la kan... Hu3...

Nak tak nak, kena la extend bermalam kat umah kakak aku sebab soknya Kak Aneem kena datang balik ke MINDEF. Well... aku tak kesah sangat kalau nak bermalam lagik. Plus, kalau sampai hari Ahad pun takpe sebab ada banyak lagik tempat yang aku nak gi berjalan2. Tapi, my 'sayang' tak buleh lama2... Bese la... keje macam my 'sayang' tu kan tak tentu masa. Bukannya macam kita yang opis hour nih.

Eh! Masa nak balik tu kan, Abang Mie jamu kitorang dengan rojak ayam. Alaaa... yang kakak aku selalu dok gebang kat blog dia tuh... sampai aku termengidam2 tu, ha..! ;P

~ Terbaik, wok..! Woo hooo..!!!

~ Makan secara berjemaah. Slurrppp3!!!

~ Jemput makan, you ols..! ;)
Rojak ayam nie macam rojak la jugak kan... Ada sayur2 cam timun, sengkuang bagai... Tapi, bezanya adalah dia ada buh ayam goreng. Kuah dia pun macam kuah rojak jugaklah. Hmmm... Not bad la...

Kepada Abang Mie, terima kasih daun keladi... Nanti kitorang datang, belanja la lagi... He3...

Masa we ols balik tu pun Kak Aneem tak tau jugak lagik posting kat mana?! Orang MINDEF kata nak sms/call jerk. Haish!

We ols tak terus balik. Ke Nilai 3, nak membeli kain ela untuk baju raya kekdahnya... Berpinau bijik mata mencarik kain kaler silver. Kata tema silver kan... Tahun nie turn kakak aku pilih tema. Hadoi la... Pitam hokay mencarik kaler silver! Last2, main aci belasah jerk! Sadis betul! 

Sume orang gelakkan pilihan kain kitorang sebab ke laut. Tsk3... Aku rasa cam nak flying kick jer! Buleh tak? Buleh tak? 

2 comments:

FieZa9 said...

Kejammmm kejammm. Dah lah tengah berpuasa ni. Terliur okayyy (--")

ArELeEz said...

FieZa9,
i'm sowy.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google