SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, May 26, 2011

MY 'SAYANG' KUCHIWA...

2 kali my 'sayang' kuchiwa nak tengok Pirates of The Caribbean-On Stranger Tides. Sebabnya adalah ticket sold out! Tak dapek la den nak nolong kan...

Kali ke-2 usha tiket adalah pada Sabtu (malam) lepas. Tayangan pukul 9.30 p.m sold out! Tinggal yang tengah malam jer, pukul 12 a.m. Aku tak kesah..! Sebab agak2 ngantuk kang, aku tido la... Ha3... Plus, soknya tu kan Ahad. Tak keje kan... My 'sayang' plak kesah sebab Ahad dia keje. Ngantuk plak kang! So, cancel!

Takmo book2 ticket sebab takut tak terpegi. Kot2 ada aral melintang ke... membujur ke kan... Kalau buleh, nak aci walk-in jer. Tapi, dah takde rejeki, nak buat camne kan... Pasrah... Ecewah! ;P

Untuk mengubati kekuchiwaan, my 'sayang' ajak la ke pasar malam... Takde hala tuju pun, actually. Plus, perut pun masih berada dalam kedaan 'baik' (kenyang) sebab petang tu dah makan nasik. Kira main aci redah kalau terberkenan beli jer la gitu..!

~ Punya la banyak makanan yang ada kat pasar malam tu, kuih cakoi gak yang my 'sayang' berkenan. Isk3... Seketul = 40 sen. Beli 5 baru 2 hengget. 5 tu pun dah kira banyak jugak la untuk 2 orang. Plus, aku cuit sket2 jer. Tambah2 ada cicah kaya manis2 nih. Aku memang tak la... Kalau cicah kari daging ke... ayam ke... laju la jugak aku ngap3! Ngeh3... 3 jer sold out, my 'sayang' abiskan. Lagik 2 ke tong sampah selepas 2 hari. Membazir betul! Isk3...

~ Aku beli bihun + kueteow goreng. Buleh la buat supper sambil layan Konsert AF9. He3... Yang nie sold out! Sharing2 dengan my 'sayang'. Rasa macam romantic2 plak! Ha3... Over!

Ntah rajin ntah tidak lagik, my 'sayang' nak mengusha ticket. Terpulanglah pada beliau... Ah kak menurut kata jer... Ececeh..! Hiks...

6 comments:

JHaZKiTaRo said...

salam.. jemput2 la ke my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau berminat nak baca my travel experiences ke 46 buah negara.. :)

LeeAneem said...

tunggu jer DVD kuar.....7 hengget jer...bila2 bleh tgk...

ArELeEz said...

JHaZKiTaRo,
salam.. owh.. tq for ur invitation! insyaallah.. leez akan terjah! ;)

ArELeEz said...

LeeAneem,
feel dia xsama, dowh..

Edy Zaidi said...

xbest a POTC....rugi je tgk

ArELeEz said...

Edy Zaidi,
ye ke? hmm..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google