SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, May 4, 2011

KEBULURAN YANG TAK DIJANGKA

Tak buleh blah punya tajuk! Ha3...

Tapi, betul! Semalam, aku ngan Ros memang kebuluran tahap gaban! Ros terutamanya... Sebab dia tak breakfast. Maklum la... teman seperbreakfast-an nya dah retire kan... ;P Menggelupur Ros, nak sampaikan ke pukul 1 p.m! Hadoi la... Kesian...

Aku nie lak, memang spesis perut apa ntah?! Pagi dah breakfast, makan nasik lemak sebungkus ngan karipap seketul. Pukul 12 p.m, dah menggelupur lapor jugak. Haish! Hairan bin ajaib betul! Hu3...

Tepat jer pukul 1 p.m, berdesup aku ngan Ros mentapau lunch kat City Mewah! Masa nak cedok2 makanan tu pun we ols dah telan2 air liur. Ha3...

Semalam, aku ajak Ros balik makan kat umah aku. My 'sayang' nan ado! Keje. Projek dah start. Bersemangat betul we ols makan. Tak sempat nak sembang2 seperti selalu dah. Ha3...

Harap2, hari nie aku tak kebuluran lagik sebab pagi tadi dah breakfast roti ngan sambal telur rebus. My 'sayang' ngan mak makan nasik. Aku pun memula dok jeling2 nasik jugak. Tapi, control2... Hari tu dah turun 5 kilo. Tapi, pastu lupa diri! Naik balik yang 5 kilo tuh. Tak buleh jadik! Terus diet sket2. Last Saturday, timbang... turun la sekilo. Ada berkilo2 lagik yang nak diturunkan. So, kena control especially pengambilan nasik.

Chaiyok2!!! ;)

2 comments:

azzey said...

eh2..bkn slalu kebuluran ke...hik3..

ArELeEz said...

azzey,
aah la.. lupa lak. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google