SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, May 5, 2011

BOLA & TALI

Sebelum main game Giant Reef Knot, we ols sume main game bola & tali rapia. Tau tak tali rapia tu rupa dia camne? Alaaa… yang gitu2 tuuu… Heh3… Alaaa… tali yang ada macam2 kaler tu la… Kenal kan? Kenal kan? ;P

Rules game tersebut adalah setiap orang diberi 1 tali rapia sepanjang sedepa. Bola pun dibekalkan. We ols kena angkat bola tu 1 by 1 menggunakan tali2 tu tapi, dengan syarat tali2 tu tak buleh dibuat jalinan antara 1 sama lain. Just buleh silang2kan jer. Kekdahnya…



~ Azam dah get ready dengan bola2 yang colourful.


~ G 7 Hadj dah ready to rock on! Owh… yeah..! Ahaks3…


~ ‘Inilah… barisan kita… La3…’ ;P


~ Group lain tengah gigih menyusun strategi. G 7 Hadj tetap maintain… berposing! Ha3…


~ Say cheese, bebeh..! ;)


~ Berkerut2 muka memasing! Dengan panas membahangnya… dengan fenin2 lalat nak menyusun strateginya… Hadoi la…


~ Eh! Bukan setakat bawak bola pakai tali jer tau! Tapi, telur ayam pun kitorang bawak jugak. Telur mentah lak tuh. Once jatuh, confirm berderai pecah. G 7 Hadj dapat la dalam 3 bijik yang tak pecah. Telur ngan bola markah lain2 wooo… Telur lagik banyak markahnya.


~ Azam yang kepenatan…


~ ‘Balik kampung… La3…’ Eh, tak! Balik bilik la… ;P


~ Supermodel tengah catwalk. Yang baju pink tu paling comel kan? Ahaks3…


~ Mmuahhhs..!!! Ececeh..! Over lak supermodel comel nih! Hiks…

Kesimpulannya, G 7 Hadj takde la champion. Tapi, still ada la mengutip markah. Well… G 7 Hadj nie kan group yang sedang2 saja gitu..! Dok kat tengah2 jer kan… Not bad la… Yang penting, enjoyce! ;)


*To be continued...


2 comments:

azzey said...

Super model yg superb...ha3...

ArELeEz said...

azzey,
well.. u know me..! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google