SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 17, 2011

GEDEBUSH2!!!

Selepas task tepung gomak, we ols dapat task basah2-an plak. Sebab apa aku kata basah2-an adalah sebab kitorang kena terjun pool untuk kutip duit syiling sebanyak 2 hengget. Ada syiling 10 sen sampai la 50 sen. Ko kuitp la mana2 janji bila ditotalkan jumlahnya = 2 hengget. Begitu...

Apa lagik?! Moh terjunlah! Woo hooo..!!! Eh! Tapi, bukan sume terjun... Hero2 jerk. Yang heroin memberi sokongan moral yang tak berbelah bagi di tepi kolam. Chaiyok2!!! ;P

~ Memula, Haji ngan Azam jer yang terjun. Encik Mail tetap nak snap2 gambar. Takpe la... Gambar kenangan kitorang jugak tu kan...
~ Tapi, Encik Mail macam tak buleh tahan plak tengok keasyikan Haji & Azam berkubangan di dalam kolam. Jadik, dia pun bersiap-sedia untuk terjun jugak... Cayalah, bro..! ;P
~ Hah! Kan dah gedebush tuh! Belon tetap tak tinggal..! Ha3...
~ Kak Bata memberikan sokongan moral. Chaiyok2..!!!
~ Sampai terbukak2 baju lagik, ko! Dasat2...
~ Wokeh! Done! Dah cukup 2 hengget. Sila naik cepat untuk ke next pit stop. K-mon, bebeh! K-mon! Ha3...
~ Harus posing dolu sebelum ke next pit stop. Acara wajib, gitu..! Ha3...
Kami group yang ke-3 atau 4 yang sampai ke next pit stop tuh. Takpe2... Masih dalam race. Ecewah! Bajet Amazing Race la plak! Ha3...

Dapat task lagik, yang memerlukan semangat kerjasama yang tinggi & tahap kesaboran yang maksimum. Nak tau apa? Kena la tungguuuuuuuu............!!! ;P


*Bersambung...

2 comments:

Shafa said...

seronok juga pergi aktiviti camni kan? ni asyik kursus berkaitan kerja jer sampai dah naik bosan ^__^.

ArELeEz said...

Shafa,
yupp! team buildin' macam nie mmg best! buleh release tensen.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google