SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 30, 2011

MENTRY INNER BARU

Lepas makan di Port Cafe, we ols terjah Gerbang Malam. & aku berjaya merembat inner baru kat Gerbang Malam tu. Macam inner tudung Syria tapi, ada awning kecik. Tak penah pakai pun sebelum nie. Saja jer gediks nak mentry. ;P

& suatu hari, aku ke opis dengan imej seperti di bawah... Ececeh..! Phewittt..! Ha3...

~ Aku pakai inner baru tu dengan shawl cotton kaler hitam. Mentry katanya kan... Hmmm... ok la jugak. Tapi, aku terpakai cam longgar2 sket aci cincai2 jer nih. Maybe kalau pakai lagik kemas2, pin cun2 sket, lagik comfy kot...

Tapi, aku rasa selesa lagik pakai yang inner neck la... lagik cepat & kemas aku rasa. To me la... Orang lain, aku tak tau. Terpulang... Tepuk dada, tanya la citarasa memasing kan...

Eh! Nak share sket. Since pakai Safi Rania Gold nie, terasa la kulit muka nie macam dah ok sket. Paling penting, selepas buat penukaran skincare secara drastik dari Tia Amelia ke Safi Rania Gold, takde plak side effect. Alhamdulillah...

Kalau setakat pimple muncul time2 PMS tu, bese la kan... Cuma seperti bese, apa2 produk pun kita kena pakai consistenly. 

Aku nie malas sket. Eh! Malas banyak! Bila rasa2 dah cun tu, mula la berlagak, bajet takmo pakai dah dengan harapan konon2 muka dah santek giler seperti Tok Ti. Chait! Perasan lebih, hokay..! Ha3... Lepas tu, bila muka rasa lain macam, baru la hegeh2 nak berskincare2 balik. Haish! 

Jangan follow camtu tau! Korang kalau dah melabur duit beli skincare tu, especially yang mahal melampau2 tu, sila la pakai secara konsisten. Rajin2 sket. Kang kalau santek kang, korang jugak yang dapat benefitsnya kan... 

Moral of the story: Kejelitaan adalah hak milik setiap insan... Ecewah! ;P

4 comments:

wahida said...

ramai ckp safi rania ni bagus...boleh try la...

ArELeEz said...

wahida,
so far, so good la.. leez try memula dolu pun sbb t'pengaruh dgn blogger eynda.

Redbloodsnow said...

wewiittt, lawa weh yunk. **kenyit²**

ArELeEz said...

Redbloodsnow,
lawa, ek? lawa, ek? ahaks3.. awwss!! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google