SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, May 26, 2011

MERAH...

Apa yang merah? Cer teka... Cer teka... ;P

Main teka-teki teka-tekuk la plak kan... Ngeh3...

~ My 'sayang' dengan baju t-shirt MERAH...

~ Aku pun pakai outfit MERAH. Walaupun nampak 1/2 muka jer tapi, tudung ah kak tu dah cukup membuktikan yang ianya adalah MERAH.

~ Kitorang beli bakul besar punya..! Bakul untuk buh baju2 yang dah basuh & kering, yang kalau tak sempat lipat buleh jer main aci campak buh dalam bakul tuh. He3... Kaler MERAH jugak.

~ Kesimpulannya, memang nampak MERAH lah hari tuh! ;)
Alkisahnya... ada la 1 hari tu, my 'sayang' ajak shopping barang2 dapur + stock2 makanan kering kat TF. Kitorang kan spesis yang kalau keluar/nak gi mana2, kalau buleh memang nak pakai kaler sedondon gitu..! Kalau tak sedondon, rasa macam tak best gitu kan... Ececeh..! Hiks...

So, hari tu we ols pakai MERAH! Bab bakul besar kaler MERAH tu memang unplanned, hokay..! Kebetulan! Sebab kaler yang ada just kuning ngan merah. Takmo kaler kuning sebab tak minat sangat kaler tuh. So, amik merah. 

Begitulah kesahnya... ;P

Santek jugak kaler merah nih! Kalau matchingkan dengan kaler hitam, lagik cun! Naik seri dia hokay..! Tak caya, cer try beli kain ela yang tanah dia merah tapi, ada munge2 kaler hitam. Perrgghhh..!!! Santek, menarik, komemangthebomb wooo... 


p/s: Apa2 pun, PURPLE tetap berada di kedudukan tertinggi dalam senarai kaler fav aku. ;P

2 comments:

Mama Gee said...

mama pun dh tersukee dgn merah...heee

ArELeEz said...

Mama Gee,
ye ke? he3.. tukar2 warna kan.. apa salahnya.. sbb boring jugak klu asik pakai kaler sama kan..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google