SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 31, 2011

AKU = BERPUASA

Tengok tajuk entry pun dah tau kan apa yang ah kak nak story-mory-morning-glorykan?! Ye! Aku berpuasa ganti hari nie. Banyak lagik, noks nak kena ganti! Hu3...

Actually, aku prefer berpuasa time2 coti/weekend sebab buleh la aku melayan blues (lapor) sambil tengok tv ke... blogging ke kan... Mak ngan my 'sayang' lain lak teori mereka. Bagi diorang, kalau puasa time weekdays/working days lagik heaven sebab rasa cepat masa berlalu. Tau2 dah pukul 5 p.m... Tau2 lagik 2 ++ jam nak berbuka... Begitu katanya...

Nak tak nak, aku kena jugak ganti time working days sebab kalau nak tunggu weekend/coti baru puasa, memang tak la... Mana ngan balik kampungnya... kalau dah balik kampung harus la ada makan2 secara berjemaah kan... Pastu, sesi jalan2 & makan2 dating2 lagik... Attend kenduri-kendara la... Huh! Banyak betul agendanya! Sebab tu la kena gak puasa time working days. Adeh3...

~ Bila berpuasa, harus la lentok2 kat bahu my 'sayang' sambil gediks request segala macam jenis makanan untuk berbuka..! Ha3... Itu adalah melampau, hokay..! ;P

Aku maybe berbuka kat rumah mak. Tapi, tak roger2 mak lagik. Petang2 sket kang la...

Nak request mak masak apa, ek? Any ideas, you ols..? 

Ha3... Matik la... Pukul 9 ++ a.m dah pikir menu berbuka kan... Teruknya pompuan nie bila berpuasa! Hadoi la...

2 comments:

Redbloodsnow said...

ERKSS....baru tersedar yg zie lom lg ganti puasa zie tahun lepas. adehhhhh. kena ganti secara pukal ah ni :D

ArELeEz said...

Redbloodsnow,
hah! ape lagik?! cepat2 ganti! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google