SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, May 11, 2011

MASUK HUTAN DI MALAM HARI. NGEEEEEEE……..

Pecaya tak, aku dengan paksarelanya, masuk dalam hutan waktu malam? Sila pecaya, hokay..! Sebab memang betul, sumpah tak tipu punya!

Actually, mental & fizikal aku memang dah buat2 bersedia untuk sebarang kemungkinan. Sebab aktiviti masuk hutan malam2 nie memang dah jadik cam 1 kewajipan dalam induksi. Tapi, dalam hati dok berdoa tak sudah, mintak2 takde la kan... Tak pun ujan lebat sepanjang malam ke... Buleh la cancel! Hmmm... takde maknanya..! Hu3...

Sume kena masuk hutan except yang pregnant. Tetiba rasa cam nak mengaku pregnant la plak kan... Tapi, macam tak logic sebab masa main berlari2-an, hyperactive kemain..! Tup2, bila suh masuk hutan, terus nak mengaku pregnant. Melampau la kan... ;P

~ Purak2 berani. Dalam hati, punya la kecut! Hanya Tuhan yang tau... Uwaawaawaaa...

~ Aku tak pisah langsung ngan Kak Bata. Rasa secured jer bila dengan dia. Maybe sebab sifat dia yang ala mak2 tu kot.

~ On the way nak ke hutan...

~ Muka dah start ngeri2... Ngeeeeeeeee..........

~ Uwaawaawaaa... Dah gulap! :(

~ See! Melekat sesado aku ngan Kak Bata.

~ Pit stop pertama sebelum meneruskan perjalanan.

~ Dr Khir pun tak agak2 berposing. He3...

~ Kakak2 fasci pun... ;D

~ Makin 'bercahaya' kepala Fendi. Ha3...

~ Cer carik, di manakah ah kak? Cer carik... Cer carik... ;P

~ Fuh! Lega sebab dah keluar hutan. Owh... yeah..!

~ Rasa macam, 'Owh... I just can't believe it lah!' Hiks...

Ini baru siri 1 ye, you ols..! Masuk pun secara lite2 jer. Tak jauh ke dalam hutan sangat pun. Kira macam di tepi2-an gitu..! Konon2, macam sesi warming up la sebab nanti ada masuk hutan di malam hari siri 2. Yang tu lebih dasat! Nanti ah kak story mory morning glory, ek?! ;)

4 comments:

azzey said...

hek eleh ...ramai2 blh le....cer sensorang....:P

ArELeEz said...

azzey,
alaa.. org bknnye takut.. tp, kureng berani jer maa.. ;P

eja said...

brp berat hang skgg..

ArELeEz said...

eja,
err.. alaa.. sedang2 jer.. dlm 40++ somethin'. ahaks3.. sila pecaya. ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google