SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 23, 2011

KE RED TOMATO...

Entry makan2 & makanan lagik... ;D

Kan aku dah kata, aku dah start menjaja kesah2 makanan... So jadik... silalah menjamu mata ye, you ols..! Ahaks3...

Kali nie makan2 kat Red Tomato. My 'sayang' yang ajak dinner kat sinun, lapor katanya...

~ Rupa paras Red Tomato nie bese2 jer... Bukanlah seperti menikmati makanan di hotel bermintang2. Just restoran bese. Lokasi: City Mewah. Dolu, dia pakai nama Mawar Seafood. Tukar jadik Red Tomato. Management pun tukar jugak aku rasa. Mawar Seafood dah bukak bisnes jual karpet lak kot. He3...

~ Ah kak bajet nak buat bibir sexy ala Kilafairy yang hot gorgeous tuh. Tapi, macam haub jer... Ha3...

~ Ini olang setiap masa... lapor2... & lapor jerk! Tak paham ah kak, hokay! Haish!

~ Aku order kueteow goreng. Sodap! My 'sayang' order nasik goreng ikan masin. Pun sodap jugak! ;)

~ Makanan sampingan... Kata lapor kan... harus la ada makanan sampingan! Ececeh..! Mazhab mana lak yang ajar tuh? Ha3... Makanan sampingan = steamboat tp, pesen yang siap cucuk tuh. 1st time jugak nih aku jumpa yang pesen camnie. Pastu, ada jugak kentang spring. Sumpah muak! Rasa pelik! Best lagik fries pasar malam tuh!
Masa zaman Mawar Seafood, banyak kali la jugak kitorang menjamu selera kat situ. Tapi, Red Tomato nie baru 1st time terjah. Not bad jugak la... Instead goreng2, western food pun ado! Tapi, aku tak penah try lagik. Nanti2 baru nak try.

~ Entry ini diakhiri dengan lambang chenta kami... Ecewah! ;P

2 comments:

Fitri Senin said...

cunz...

ArELeEz said...

Fitri Senin,
ape yg cun? pompuan bajet nak jadik kilafairy tu kah? ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google