SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, August 10, 2010

TEMUJANJI ITU...

Temujanji dengan doktor semalam berjalan dengan lancar. Wah! Macam bersopan-santun lak guna perkataan 'temujanji'. Tak penah2... Selalu, I speaking London jer... kata, appointment gitu..! He3...

Result2 pun sume dah dapat. Alhamdulillahhh... nothing's wrong. All went well... Tapi, yang aku tak puas hatinye adalah doktor pakar nan ado..! Sedangkan, mereka2 yang perlu jumpe pakar memang bapak punye ramai! Sume pun dok menunggu. Even nurse pun dah bising2 kata, 'Mane la doktor pakar nie? Tak lame lagik dah nak pukul 5 p.m, dah nak balik. Orang yang nak dapat rawatan & consultation still menunggu!'

Aku punye appointment pukul 2 p.m. Aku sampai pukul 2.10 p.m. Bese la kan... traffic jemm... Ha3... Nombor giliran adalah nombor 6. Means, kalau ikut logic, takdela lame sangat nak tunggu kan... Sekali... ko nak tau... pukul 4 p.m baru dapat jumpe doktor! Tu pun bukan doktor pakar! Doktor pelatih jer... Doktor tu just inform pasal result2 test yang aku dah buat. Pastu, suh aku gi farmasi, amik Clomid. Plus, dia pun kata, tak dapat nak tentukan another specific procedure sebab doktor pakar nan ado..! Hangen plak aku ngan doktor pakar yang tak sampai2 tuh!!! Huhhh!!!

Dah la semalam, i'm not feeling well. Kene flu lah... Hadoiiyaiii...! Hu3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: suh jelah doktor pakar tu resign! huh!

ArELeEz said...

azzey,
tu lah! rase nak seligi pankreas dia pun ado..! huh!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google