SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, August 13, 2010

SEMALAM YANG PENUH CABARAN...

Hari ke-2 berpuasa, we ols dah terlepas sahur! Punye la jenuh kunci jam loceng ngan alarm handphone. Tapi, sume ke laut! Pukul 6.20 a.m baru terjaga! Tu pun my 'sayang' yang kejut.

My 'sayang': Sayang, bangun sayang! Dah pukul 6.20 a.m la! Terlepas sahur nie..!

Aku: Hah! Ya Allah..! Abis la tak sahur, B... Hu3...

My 'sayang': Tu la... Abang tak sedar langsung bunyik alarm. Abang siap mimpi gi berperang lagik! Tu yang buat terjaga tuh!

Aku: (Erkkk! Hapekah..?!!)

Buleh la plak encik tu mimpi gi berperang..?! Hape kes..?!! Bile aku ingat balik moment tu, rase cam kelakor jer! Ye la kan... kite kelam-kabut sebab terlepas sahur, dia buleh plak mimpi berperang! Ha3...

So, semalam adalah 1 hari yang penuh cabaran..! Sampai nak pegang pen pun rase semacam sebab tangan menggigil macam kene parkinson. Flat giler! Hu3... My 'sayang' lak diam 1000 bahasa! Tapi, lepas berbuka, terus ceria! Ha3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: berperang di medan jihad tu....kan bulan pose nih....kah3.....

ArELeEz said...

azzey,
ye la tu..! hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google