SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, August 10, 2010

GCB BURGER MEMANG SODAP, WOK..!

Lepas beli selipar, we ols ke kedai fotostat lak, my 'sayang' nak fotostat something. Aku tak larat nak kuar, just stay dalam keta.


~ Selesai keje2 memfotostat, we ols ke Mc-D lak. Ade orang mengidam nak makan GCB sebab tak tahan dengor komen kawan2 blogger kata GCB is superb! Goyah benteng diet ah kak, noks..! Tak tahan... Tak tahan... Ha3...


~ We ols amik set, dua2 pun GCB. Tak sabor nak rase, owhhh...


~ 'It's love at 1st bite.' Owhhh... yeahhh..! ;D


~ Rotinye yang lembut... grilled chicken yang super sodap... memang marvellouslah!


~ Terima kasih diucapkan kepada tukang amik sos nie... He3...


~ Tak toleh kiri kanan dah... Ha3...


~ Menikmati GCB sambil menghayati suasana malam... Wah! Ah kak dah start jadik A Samad Said dah nih! Ha3...


~ Walaupun mata merah... hidung berair... muka sembap... ah kak tetap menikmati GCB sepenuh hati! Tanpa kompromi wooo... Ahaks3...


~ Tengah khusyuk nih! Kalau ade bom nak malatops pun... ade aku kesah..??? Yang penting, wa ngap GCB dolu. He3...

So, skang dah tak ngidam2 dah... Dah tak termimpi2 dah... Tido lena... mandi basah lenjun... makan pun kenyang jer... Ha..! Amik ko! Dasat2 tak dasat tuh!!! Ha3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

7 comments:

azzey said...

Arelez: x sedap lah......sdp g oblong!!!

azzey said...

Arelez: x sedap lah......sdp g oblong!!!

J@J@ / Bini The Rock said...

sungguh ke GCB tu sodap?

sllu lalu lalang dpn mcD, tp blom terniat nak beli..entahlah klu puasa2 ni kot. Napsu lain macam...haha!

ArELeEz said...

azzey,
sume pun sodaplah! sbb i kan peminat burger.. heh3..

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
try la..! bg leez mmg t'baiklah..!

Wanita Mutalib said...

mmg terbaeeekk..
dah ada double GCB lak kan..
jom jom jom!! :)

salam kenal..
drop dari blog solehah..
dia mintak test masuk..

boleh ajer :)

ArELeEz said...

Wanita Mutalib,
yupp! betul3!! really? baru tau nih psl 2ble gcb.. free2 nanti nak terjahlah!

salam kenal.. oic.. tq, ek! leez yg mintak tlg solehah wat testin' tuh! sbb ade aduan kalau pakai broadband diorang xbuleh masuk. hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google