SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, August 16, 2010

MENU BERBUKA 4 RAMADHAN

Wokeh! Nak update pasal menu berbuka plak. Well... untuk hari keempat berpose, aku & my 'sayang' tak payah nak susah2 fenin2 kepala pikir nak tapau/makan hape... sebab ade jemputan berbuka kat umah Mak Ngah my 'sayang'. Kalau ikut plan asal, kitorang nak berbuke kat umah my PIL. But, since diorang pun join the club, berbuke kat umah Mak Ngah, so we ols pun join the club gak la... Jarak umah kitorang ngan umah Mak Ngah takde la jauh mane pun! Tapi, muka2 ini gak la antara yang datang lambat. Ha3... (Sekeh! Jangan tak sekeh!)


~ Berderet2 makanan wooo... Sampai rambang mata nih! Tak tau nak amik hape dolu?! Buat majlis berbuka pose nie secara potluck, memasing bawak makanan untuk dishare2. We ols jer yang bawak perut semata! Kah3... (Dush3!!!)


~ Macam2 ada..! Sate, cekodok udang, kari ayam, nasik impit, murtabak, ketam bercili, sambal udang & ikan bilis petai, popiah goreng, ikan terubuk panggang, bla3... Kalau nak mention sume, sampai matahari terbenam sok pun tak abis wooo... Dasat tak dasat tuh?!! ;D

Disebabkan kerambangan mata tahap lapanploh, makanye, aku sampai tak lalu makan nasik sebab perut dah sebu dok telan sate la... cekodok udang la... nasik impit... murtabak... macam2lagikla! Kose ah kak nak sebut satu2!

Pukul 9 p.m, baru balik umah. Santak giler perut! ;D


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Elyn said...

meriah berbuka ramai2 ni!!

azzey said...

Areleez: org yg dtg lambat @ bawak perut je tu.....sewajarnyer diberikan makanan paling berkhasiat.....3 biji kurma setipa seorang & segelas air suam...huh!!!

ArELeEz said...

Elyn,
yupp! semustinye..! he3..

ArELeEz said...

azzey,
sape..?? ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google