SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, August 25, 2010

ALOOLOOLOOO... CIANNYE DIA...

Skang nie musim demam kot kan? Sane-sini dengor pasal orang demam. Ye la kan... cuaca skang pun tak menentu. Kejap panas, kejap ujan. Panas lak memang tahap gabanz punye la..! Donia dah tua kot. Hmmm...

Time cuaca tak menentu camnie, memang kene banyakkan minum air masak. Sebab air kan memang elok untuk sistem badan kite. Macam aku nie, bukan la peminat air masak sangat. Konon2 kalau minum air masak tu cam tak rock la sebab takde feel. Kosong jer kan... Tapi, kene jugak paksa diri sebab nanti kalau sakit, aku jugak yang sengsara! Bukan mereka & keluarga mereka! Wah, tetibe..! ;P Kalau buleh, elakkan la minum air berais. Sebab buleh mengundang sakit tekak & batuk. Paling teruk, demam la. Tapi, aku nie nasihat orang kemain berdentam-dentum! Time berbuka, aku bantai ais tak hengat! Uhuks3... Ah kak insap, noks..! Huuu...


~ Cik Odah pun demam... Badan panas & batuk2. Cian dia... Dalam demam2 tu, makan tetap champion! Selera tak demam la plak! Ha3...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: pelik betol odah ni.....demam2 pon kuat jg mkn!ikut papa & mama dia kot!! hahaha.....

ArELeEz said...

azzey,
papa dia kan macam tu.. bnyk genetik papa dialah tu..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google