SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, August 27, 2010

'MARAH TANDANYA SAYANG... BENCI TANDANYA RINDU...'

Makin lame, makin syiok lak melayanz citer kat Slot Samarinda yang baru nih... Syurgamu Ramadhan... Memula, aku macam takde la nak follow sangat kan... Tapi, after tengok scene Marlia kawen dengan driver dia tuh, terus cam jatuh cinta kat citer nih. Terus berkobar2 nak tengok setiap episod. Kalau termiss tengok atas sebab2 yang tak dapat dielakkan, mula la aku meroyan! Ha3...


~ Best, owhhh... citer nih... Part touchin'2 pun buleh tahan jugak. Aku ngan my 'sayang' dah bajet2 dah kata, kalau mak aku tengok nie, sure tangkap leleh punye..! Cayalah! Sebab mak aku tu bukan buleh tengok citer sentap2 + touching2 nih! Mula la airmata beliau nak kuar. Aku & adik-beradik aku lak spesis kejam! Bile mak ade, pastu kat tv ade citer sentap2 + touching2 nih, musti mata kitorang naik juling2 tengok mak, sampai mak jadik malu. Confirm punye mak aku nangis, weh..! He3...

*Credit to: miloicekaw1119

Semalam, last scene adalah si nenek takmo berdepan dengan cucu2nye. Dah nak turun dari keta tetiba tak jadik plak after nampak cucu2 sedang menanti. Suh si driver reverse keta pastu, chow tak tau gi mane?! Isk3...

Aku sker dialog last sekali, si Angah yang cakap...

"Marah tandanya sayang... Benci tandanya rindu..."

Hmmm... betul ke, ek?


Truly, Madly, Deeply: AreLeez Adnan

2 comments:

azzey said...

Areleez: dh abis ke citer ni? best gak tgk sesekali....

ArELeEz said...

azzey,
belom! semlm, last scene, si aishah yg gediks tu tlh m'campakkan anak sedara dia yg paling kecik. tp, xtau la mimpi ke betul2?!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google