SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, August 14, 2010

MENGHURU-HARAKAN UMAH MAK AKU!

Sesi bersker-ria we ols bersambung kat umah mak. Kat sini, lagik la kitorang bergelak sakan secara tak hengat! Fyi, umak nenek aku bersebelahan jer ngan umah mak aku. Memang betul2 punye sekangkang kera! Tak hirau pun ade orang datang bertandang ke umah nenek aku. Memasing kalau dah gelak, memang tahap lupa donia punye..! Hilang terus kesopanan & kesusilaan! Plus, bukan selalu wooo... dapat berkumpul camnie bile memasing dah ade life & family sendirik. So, bile dapat peluang tu, terus lupa diri! Ha3...

Mase aku sampai umah mak, abang & family pun dah sampai. Diorang sume tengah makan. Kira langkah kanan la aku ngan my 'sayang' nie kan... ;) Family aku nie, makan nasik tak kira waktu! Asal lapor jer makan... Asal makan jer lapor... Tambah2 kalau berkumpul camnie, memang semedang la lapornye! He3... Aku ngan my 'sayang' dah makan, actually. Kitorang ade tapaukan asam pedas ikan cencaru ngan sayur labu tumis pedas yang aku masak sendirik tau! (Bangga2... Heh3...)

Sebelum kakak aku chow, beliau ade bagi surprise kat mak sempena besday mak. Ade pressie untuk mak. Belated pressie la nie...


~ Over lak aku! Macam aku lak yang dapat pressie! ;P


~ Cobaan abang aku mengenterframe. Konon2, dia la kot yang bagi/dapat hadiah... Tak buleh blah, wok! Kah3...


~ The whole family members... So, sweetlah! ;D


~ Memasing ngan mood memasing... Yang penting... enjoy!


~ Apsal tangan aku asik sepesen jer nih? Ha3...


~ Abang aku poyos lagik...


~ Nie kad yang kakak aku kasik, buat sendirik lagik! Mak aku tak buleh baca abis. Tiap kali nak sambung baca, musti mak aku letak balik sebab syahdu katanye... Airmata lak asik nak bercucuran jer... Touching la tu... Sob3...

Walaupun umah mak aku huru-hara tapi, musti mak aku happy sebab anak2 dia sume ade. Tapi, mase sangat mencemburui la... Macam tak puas jer bergurau-senda... Hu3... Hopefully, raye nie buleh menghuru-harakan umah mak aku lagik sebab tahun nie sume pun balik umah mak aku! Owhhh... yeahhh...!


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

azzey said...

Areleez: yelah mmg best giler time tu...x sabor nak balik raya....naak balik...nak balik....nak balik.....waaaaaaaa!!!!

ArELeEz said...

azzey,
aah. best tahap gabanz! ha3.. jom balikk! jom balikk! jom balikk3!! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google