SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, August 24, 2010

PROMOSI TAK BERBAYOR. HU3...

Skang nie, adik-beradik aku sume dah jadik blogger. Wah! Bangga aku! Sebab aku yang gigih menghasut kakak & abang aku untuk join jadik blogger. Mudah termakan hasutan diorang tuh! He3...


~ Azzeyatin nie blog kakak aku.


~ Rozaneem nie plak blog abang aku.

Senang bile sume dah ade blog nih. Sebab buleh la tau perkembangan masing2. Macam aku nie plak jenis kepochi. Kalau ade hape2 yang menarik yang aku baca kat blog diorang, mula la aku buat sebaran am kat mak aku. He3...

Hmmm... Kalau agak2 korang free2 nak berbloghopping tu, singgah2 la kat blog diorang nie, ek! Aku buat promosi tak berbayor nih! Hu3...


p/s: Kepada kakak & abang aku... 'Woit! Tak reti2 ke nak belanja orang makan?!! Ngeh3...'


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

11 comments:

azzey said...

Areleez: hek eleh ni kes nk mkn free lah ni....ishk2....dtg le kajang dpt le mkn free....kat umah je le....h3....anyway tq utk promosi yg sungguh bermakna ini....sadis owhhh...

p/s : camne nak copy kan pict cam ni ek....nak belajo...

LeEanEEm said...

ma kasih ya neng.....

LeEanEEm said...

ma kasih ya neng....

ArELeEz said...

azzey,
tau xpe..! tp, hape class mkn kat umah?! org nak pizza hut maa..

p/s: nie bkn copy tp, print screen namenye. kalau keyboard pc bese, tekan ctrl + alt + print screen. pastu, bkk paint & tekan ctrl + v. kalau keyboard lappy compaq presario, tekan fn + alt + print screen & paste la kat paint. err.. pahamkah?

ArELeEz said...

sejak bile plak jadik PATI nih? ha3.. larikkss..!

azzey said...

Areleez: fhm sikit2.....nk highlight dulu x? paint tu yg mane? :(

p/s: bukak 2 tab ek?

ArELeEz said...

azzey,
hmm.. xpayah highlite2. paint tu, click kat start, pastu click kat accessories, kat situ ade paint.

azzey said...

Areleez; dh paste kt paint tu....cam ne nak paste kat new post.....copy paste cam bese ke?

ArELeEz said...

azzey,
save as la dolu. pastu, upload la macam upload gambar maa..

azzey said...

Areleez: ooo, okay.....nt try....

ArELeEz said...

azzey,
kalau b'jaya, jgn lupe belanjan makan! heh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google